account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Quincaillerie

La Quincaillerie

BRASSERIE LA QUINCAILLERIE OP EEN BOOGSCHEUT VAN DE LOUISALAAN BRUSSEL

Een voormalige ijzerwarenhandel in de Rue du Page te Brussel, getekend door een leerling van Victor Horta. Het Horta museum ligt trouwens net om de hoek.
Verder vind je in de buurt ook de Place Chatelain, een smeltkroes van leuke restaurantjes, boetieken en tal van speciaalzaken.

In 1988 opende brasserie La Quincaillerie er zijn deuren.
Heel wat elementen eigen aan de vorige bestemming van de zaak werden in ere gehouden. Net dat zorgt voor het bijzondere karakter van de brasserie.

De brasserie gelegen op een boogscheut van de Louisalaan is de ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van een eerlijke keuken.

Bovendien zijn er in de omliggende straten en op het plein ruime parkeermogelijkheden.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 7.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Miguel Pena

Très belle soirée, staff excellent et très professionnel. Cuisine au top!

ma 24 juni 2019

S.

We could not fault anything. The food was delicious, the service was excellent and the restaurant itself was beautiful. Thank you for a most enjoyable meal, if we are in Brussels again we will definitely return.

do 30 mei 2019

L. uit Keerbergen

Zeer lekker eten en heel vriendelijke bediening.

do 23 mei 2019

L.

We zijn bij La Quincaillerie gaan eten voor mijn verjaardag. We waren er nog nooit geweest, maar ik keek er vol verwachting naar uit. En het stelde niet teleur. Het eten was er heerlijk. Alles was huisgemaakt en dat kon je proeven. Samen met een origineel decor leverde dit een gezellige en geslaagde avond op. Het is zeker een aanrader om nog eens naartoe te gaan.

do 09 mei 2019