account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Quincaillerie

La Quincaillerie

BRASSERIE LA QUINCAILLERIE OP EEN BOOGSCHEUT VAN DE LOUISALAAN BRUSSEL

Een voormalige ijzerwarenhandel in de Rue du Page te Brussel, getekend door een leerling van Victor Horta. Het Horta museum ligt trouwens net om de hoek.
Verder vind je in de buurt ook de Place Chatelain, een smeltkroes van leuke restaurantjes, boetieken en tal van speciaalzaken.

In 1988 opende brasserie La Quincaillerie er zijn deuren.
Heel wat elementen eigen aan de vorige bestemming van de zaak werden in ere gehouden. Net dat zorgt voor het bijzondere karakter van de brasserie.

De brasserie gelegen op een boogscheut van de Louisalaan is de ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van een eerlijke keuken.

Bovendien zijn er in de omliggende straten en op het plein ruime parkeermogelijkheden.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

8.3

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 7.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

rita loosen

We hadden een zeer gezellige avond in dit zeer leuk restaurant. We werden zeer vriendelijk onthaald. Belangrijk voordeel is de ‘voiturier’ waardoor je gewoon voor de deur van het restaurant kan uitstappen, en je wagen geparkeerd wordt Veel lekkere dingen op de menukaart. En ook een heerlijk en uitgebreide wijnkaart. De vrouw die ons bediende was zeer vriendelijk en humoristisch. Er heerst een leuke Brusselse Brasserie ambiance., in dit toch wel mooi artistiek kader.... Echt een aanrader !!

za 16 november 2019

Suzanne De Boer

La Quincaillerie is op zaterdagavond de plek om te eten: wat een geweldige, gezellige, rumoerige omgeving. En wat een clientele: van verliefden tot vriendinnen, van vrienden tot gezinnen. Heel lief, attent personeel, porties van Bourgondische grootte en alles staat op tijd op tafel. Wij hebben genoten. De taxi reed voor, maar wij wilden niet meer weg.

za 26 oktober 2019

Emma Stuart

Magical, merci beaucoup xxx

zo 29 september 2019

V. uit Bevekom

Super endroit. Bien mangé et service impeccable. À recommander 😊

za 14 september 2019