account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Sacristie

Sacristie

Restaurant Sacristie is een onderwijsrestaurant gevestigd in het oude klooster van De Rooi Pannen in Tilburg. In dit restaurant kunt u genieten van zowel lunch als diner. De lunch bestaat uit een wisselend driegangen menu en wordt gemaakt met uitsluitend seizoensproducten. De lunch wordt geserveerd op woensdagmiddag. Om te dineren kunt u terecht op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond. Tijdens deze diners runnen onze studenten drie tot vier weken hun eigen pop-up concepten. De pop-up concepten hebben ieder een unieke eigen stijl en zijn voorzien van sprekende gerechten, dranken en aankleding. U kunt tijdens deze avond heerlijk genieten van een viergangenkeuzenmenu begeleidt met heerlijke dranken en een uitmuntende bediening. Wilt u reserveren? Dan nodigen wij u graag uit om online naar onze beschikbaarheid te kijken. U kunt daar ook uw dieetwensen of bijzonderheden invullen. Heeft u liever telefonisch contact om de reservering te maken? Dan kunt u bellen met tel: 013-5002280. Onze studenten kijken er naar uit om u te mogen ontvangen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Karolien van Herpen

Het restaurant en de bediening waren sfeervol aangekleed, vriendelijk, leuke welkomstcocktail, er was ook gedacht aan een alcoholvrije variant, mooie wijnen met een verhaal, heerlijke, ambitieuze gerechten, vlot geserveerd, extra aandacht voor de kinderen met een persoonlijke boodschap in chocola geschreven, echt heel erg leuk!

wo 07 oktober 2020

B.

We hebben top avond gehad. Restaurant was heel mooi ingericht en lekker gegeten. Hele vriendelijke bediening

vr 02 oktober 2020

E.

Erg lekker gegeten. Top kwaliteit

vr 02 oktober 2020

E.

Het was allemaal uitstekend en hebben ervan genoten.

wo 30 september 2020