accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Sacristie

Contact

Restaurant Sacristie is een onderwijsrestaurant gevestigd in het oude klooster van De Rooi Pannen in Tilburg. In dit restaurant kunt u genieten van zowel lunch als diner. De lunch bestaat uit een wisselend driegangen menu en wordt gemaakt met uitsluitend seizoensproducten. De lunch wordt geserveerd op woensdagmiddag. Om te dineren kunt u terecht op dinsdag- en woensdagavond. Tijdens deze diners runnen onze studenten drie tot vier weken hun eigen pop-up concepten. De pop-up concepten hebben ieder een unieke eigen stijl en zijn voorzien van sprekende gerechten, dranken en aankleding. U kunt tijdens deze avond heerlijk genieten van een viergangenkeuzenmenu begeleidt met heerlijke dranken en een uitmuntende bediening. Wilt u reserveren? Dan nodigen wij u graag uit om online naar onze beschikbaarheid te kijken. U kunt daar ook uw dieetwensen of bijzonderheden invullen. Heeft u liever telefonisch contact om de reservering te maken? Dan kunt u bellen met tel: 013-5002280. Onze studenten kijken er naar uit om u te mogen ontvangen.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10Kwaliteit
  • 9/10Service
  • 9.6/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F.

Het is de studenten (weer) gelukt om een erg smakelijk diner te presenteren.

di 26 september 2023

Wieky van Mook

Die was heel erg goed en met zorg en fantasie opgediend

wo 20 september 2023

Martin Meta Schipperijn

Ik vond het storend dat de lerares bij ons terwijl we zaten te eten allemaal uitleg gaf aan de leerlingen. Verder een uitstekende Japanse lunch.

ma 18 september 2023

T.

Het was als altijd weer bijzonder lekker

do 14 september 2023