account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Bonnotte

La Bonnotte

Elk jaar is het uitkijken naar de aardappeloogst van Noirmoutier, een piepklein eilandje in de Atlantische Oceaan, voor de Franse kust. Het is de enige plek ter wereld waar La Bonnotte geteeld wordt. Vertaald: de kleine goeie. De fijne, ziltige aardappel heeft zijn smaak te danken aan het zeewater en de algen waarmee hij geregeld overspoeld wordt.

In de manier waarop een eenvoudig product als een aardappel lekkerbekken en foodies een exclusieve smaakervaring kan bezorgen, heb ik inspiratie gevonden voor dit restaurant. Samen met mijn team hoop ik u te kunnen overspoelen door authentieke en verrassende smaken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R.

Dit is mijn lievelingsrestaurant !

di 28 januari 2020

J. uit Lierde-Deftinge

Een echte aanrader! Lekkere gerechten en top kwaliteit/prijs-verhouding. Vriendelijke ontvangst, mooi kader, ... Wij komen zeker terug.

ma 18 november 2019

P. uit Brakel

paté is te gek voor woorden. Fantastisch gegeten.

wo 30 oktober 2019

L.

Heerlijk gegeten met vriendinnen. Een echte aanrader voor een avond lekker genieten van verse en kwaliteitsvolle bereidingen en een vriendelijke bediening in een rustig kader. Huisaperitief en huiswijn zijn ook heel goed bevallen! Wij komen zeker terug!

di 03 september 2019