account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Bonnotte

La Bonnotte

Elk jaar is het uitkijken naar de aardappeloogst van Noirmoutier, een piepklein eilandje in de Atlantische Oceaan, voor de Franse kust. Het is de enige plek ter wereld waar La Bonnotte geteeld wordt. Vertaald: de kleine goeie. De fijne, ziltige aardappel heeft zijn smaak te danken aan het zeewater en de algen waarmee hij geregeld overspoeld wordt.

In de manier waarop een eenvoudig product als een aardappel lekkerbekken en foodies een exclusieve smaakervaring kan bezorgen, heb ik inspiratie gevonden voor dit restaurant. Samen met mijn team hoop ik u te kunnen overspoelen door authentieke en verrassende smaken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Oudenaarde

het was zeer gezellig lekkere keuken en goede bediening

vr 12 juli 2019

S.

Fantastisch! Zeer modern, mooi en warm ingericht. Zeer lekker gegeten en gedronken. Hele fijne sfeer, we hebben genoten!

wo 10 april 2019

D.

Lekker eten en fijn,en een vlugge dienst

wo 10 april 2019

Lumap De Smet

We waren met een zeer gevarieerd gezelschap qua vegi en niet-vegi, glutenvrij, lactosevrij, etc en iedereen werd correct en met veel zorg bediend. Alles was heel lekker!

vr 07 december 2018