account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Bonnotte

La Bonnotte

Elk jaar is het uitkijken naar de aardappeloogst van Noirmoutier, een piepklein eilandje in de Atlantische Oceaan, voor de Franse kust. Het is de enige plek ter wereld waar La Bonnotte geteeld wordt. Vertaald: de kleine goeie. De fijne, ziltige aardappel heeft zijn smaak te danken aan het zeewater en de algen waarmee hij geregeld overspoeld wordt.

In de manier waarop een eenvoudig product als een aardappel lekkerbekken en foodies een exclusieve smaakervaring kan bezorgen, heb ik inspiratie gevonden voor dit restaurant. Samen met mijn team hoop ik u te kunnen overspoelen door authentieke en verrassende smaken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Zeer goed ontvangen in dit sfeervolle restaurant. Het marktmenu was zeer smaakvol en uitermate lekker. Dit restaurant moet je zeker bezoeken wanneer je in de buurt van Nukerke bent.

za 25 juli 2020

Gerda Geenens

Bijzonder lekker gegeten. Alles was Heel smaakvol bereid met super verse producten van hapje tot dessert en beignetje bij de koffie. Vlotte en vriendelijke bediening.

wo 08 juli 2020

Dieter Verscheure

Zo'n vriendelijke bediening in dit steeds rustige kader. Vermoeid toegekomen, ontstrest en energiek huiswaarts. Dank

vr 19 juni 2020

R.

Dit is mijn lievelingsrestaurant !

di 28 januari 2020