account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Bonnotte

La Bonnotte

Elk jaar is het uitkijken naar de aardappeloogst van Noirmoutier, een piepklein eilandje in de Atlantische Oceaan, voor de Franse kust. Het is de enige plek ter wereld waar La Bonnotte geteeld wordt. Vertaald: de kleine goeie. De fijne, ziltige aardappel heeft zijn smaak te danken aan het zeewater en de algen waarmee hij geregeld overspoeld wordt.

In de manier waarop een eenvoudig product als een aardappel lekkerbekken en foodies een exclusieve smaakervaring kan bezorgen, heb ik inspiratie gevonden voor dit restaurant. Samen met mijn team hoop ik u te kunnen overspoelen door authentieke en verrassende smaken.
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Super lekker gegeten, heel vriendelijke gastheer! Tot een volgende keer! Sofie, Dirk en Max

za 25 september 2021

S. uit Oudenaarde

Intussen paar keer gaan eten… menu is ons altijd al bevallen. Vers, fijn en lekker klaargemaakt! Zeer vriendelijke bediening, altijd leuk om met een smile (al is t van achter een mondmasker) bediend te worden!!! …en het gedichtje gisteren was een aangename verrassing: Complimentje aan jullie!

wo 25 augustus 2021

Luc De Vos

Zeer gezellig kader

vr 06 augustus 2021

H.

Heel lekker, verzorgd, vriendelijke bediening, heerlijk zitten op het terras, prijs-kwaliteit ok.

do 05 augustus 2021