account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Bonnotte

La Bonnotte

Elk jaar is het uitkijken naar de aardappeloogst van Noirmoutier, een piepklein eilandje in de Atlantische Oceaan, voor de Franse kust. Het is de enige plek ter wereld waar La Bonnotte geteeld wordt. Vertaald: de kleine goeie. De fijne, ziltige aardappel heeft zijn smaak te danken aan het zeewater en de algen waarmee hij geregeld overspoeld wordt.

In de manier waarop een eenvoudig product als een aardappel lekkerbekken en foodies een exclusieve smaakervaring kan bezorgen, heb ik inspiratie gevonden voor dit restaurant. Samen met mijn team hoop ik u te kunnen overspoelen door authentieke en verrassende smaken.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L.

Heerlijk gegeten met vriendinnen. Een echte aanrader voor een avond lekker genieten van verse en kwaliteitsvolle bereidingen en een vriendelijke bediening in een rustig kader. Huisaperitief en huiswijn zijn ook heel goed bevallen! Wij komen zeker terug!

di 03 september 2019

B. uit Amougies

Lekker gegeten...aangenaam kader en vriendelijke bediening...

ma 26 augustus 2019

K. uit Oudenaarde

het was zeer gezellig lekkere keuken en goede bediening

vr 12 juli 2019

S.

Fantastisch! Zeer modern, mooi en warm ingericht. Zeer lekker gegeten en gedronken. Hele fijne sfeer, we hebben genoten!

wo 10 april 2019