account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

La Trinité

La Trinité

Sedert 2010 kreeg la Trinité van Evelyne en François een welverdiende Michelinster.
Daarmee zet la Trinité haar indrukwekkende opmars in culinair Nederland verder. Onlangs gestegen in de GaultMillau naar 17/20 punten! Los van de internationale erkenning hechten we hier vooral aan de waardering en de voldoening van de bezoeker.

Chef François de Potter is een selfmade man en heeft reeds een hele culinaire weg afgelegd. De produktkeuken van François de Potter is gecharmeerd door haar evenwichtig opgebouwde gerechten waarbij veel aandacht gaat naar diepgang in smaak en finesse. Uitgangspunt is respect voor wat onze wisselende seizoenen aan lekkers te bieden hebben. Koppel hieraan een technisch virtuoos gedreven chef die graag werkt met een uitnodigende, decoratieve bordspiegel en men ervaart la Trinité als een restaurant met een heel eigen swing. Een internationaal georiënteerde wijnkaart biedt passende referenties uit alle wijnstreken.

GaultMillau 17/20
Lekker nr 36van Nederland
Michelin *
  • 1 *
  • BE-GUSTO
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Roger Luijten

In alle opzichten een zeer geslaagd bezoek aan LT. Eveline die als gastvrouw meer dan uitstekend haar rol vervult en Francois die met zijn witte brigade het ene na het andere verrassende en zeer smaakvolle gerecht op de borden presenteert. Prachtige smaken, mooie ingredient keuzes & combinaties die elkaar versterken. Erg geode wijn - spijs combinaties, kortom in alle opzichten een aanrader ! De westhoek wordt vaak in de publiciteit gedomineerd door de bekende Zeeuwse grootheid, maar LT doet hier absoluut niet voor onder, integendeel! Een bezoek meer dan waard.

ma 05 februari 2018

J. uit Sint-Truiden

Vriendelijke ontvangst, vlotte bediening, lekker eten aan een aanvaardbare prijs!

ma 07 augustus 2017