account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Laissez Faire

Laissez Faire

Wij zijn David Demeyere en Vanessa Fraikin.

De chef, David heeft zijn opleiding genoten in Ter Groene Poorte. Stage gelopen in ondermeer De Koetse, Kardinaalshof, Pandreitje, Casino van Middelkerke en Ter Leepe.
Gewerkt in 't Oosthof in Snellegem, Guillaume te Brugge en In Den Plezanten Hof te Ichtegem.
Restaurant Laissez-Faire is onze dagelijkse wisselende uitdaging! Klein en beperkt, zonder vaste kaart, zonder vast menu --> Vertrouw op de chef!
Laissez-Faire, laat je leiden en verleiden! Ons motto is dan ook 'Horen, Zien en Zwijgen, Proef en Geniet van onze Spijzen!'

We maken er met plezier een mooie dag van.

Graag tot binnenkort,
David & Vanessa
  • Gault&Millau
  • Moederdag special
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Jens Demol

Uitstekende 3-gangenmenu als take-away. Dit was thuis een culinair avontuur. Verbazende goed passende smaken! Een echte aanrader.

za 24 april 2021

J.

Dit is take-away van een totaal ander niveau! Wat David op zijn onnavolgbare manier op het bord kan dresseren is alvast perfect: diverse smaken, veelheid aan textuur en geraffineerde combinaties, mooi gebracht. Wat nog moet afgewerkt worden is zo op punt, dat je het in een handomdraai en met weinig handelingen klaar krijgt. De handleiding om het ook nog fijntjes op het bord te krijgen is leuk meegenomen. Laissez-Faire thuis is gastronomie zoals je het zelf nooit kan.

zo 14 maart 2021

Els Van de Bourry

Opnieuw een topmenu. We worden verwend. Alle gerechten waren zeer smaakvol. Helder begeleid met een detail handleiding bij de diverse perfect genummerde schaaltjes. Chef David neemt tijd voor een leuk onthaal en degelijke uitleg. Super. Wij zijn fan.

zo 07 maart 2021

S. uit Oostkamp

Het valentijnsmenu was werkelijk heerlijk! Lekkere combinatie van smaken! Zeker meer dan genoeg! We hebben de dag erna nog een dessertje kunnen smullen. Dikke merci

zo 14 februari 2021