account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lakeside Paradise

Lakeside Paradise

Lakeside Paradise is een watersportclub gelegen in het centrum van Knokke-Heist aan de oevers van het Duinenwatermeer. De club is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (tram-bus-trein) en beschikt over parkeerplaats tot voor de deur.

Op de ene kant van het meer kan u waterskiën-wakeboarden-kneeboarden aan de kabelbaan,de andere kant van het meer is voorbehouden voor activiteiten als kayak(polo), Stand Up paddling en windsurfen.

Ook culinair laat deze plaats niet te wensen over! Met het restaurant Cuis Inn & Bar bieden we het de mogelijkheid om te genieten van een wereldgeïnspireerde keuken op ons zonovergoten terras met zicht op het meer (op reservatie) of van een drankje & take away maaltijd met de voetjes in het zand (zonder reservatie) via onze Tiki Bar. Voor groepen zijn er allerhande cateringformules zoals BBQ's, paella, stoofvlees met frietjes...

We beschikken over 2 polyvalente ruimtes die exclusief gereserveerd kunnen worden door groepen voor workshops, meetings, brainstormsessies, presentaties... Dit alles kan, indien u dit wenst, in combinatie met een toffe activiteit! Naast tal van watersport activiteiten, kan u de stad ontdekken d.m.v. een begeleide fiets-of mountainbiketocht, onder leiding van onze instructeurs. Het niveau van de tocht wordt aangepast aan de deelnemers.

Tot slot kan u er terecht voor overnachtingen tot wel 80 personen in de Sport Hostel. De slaapkamers met stapelbedden (4-8-12 bedden) zijn geïnspireerd op verschillende top surfspots in de wereld!

Enjoy your stay @ Paradise!
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Justine Oppalfens

Personeel is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam! Fijn om telkens zo ontvangen te worden! Wij blijven langskomen!

ma 29 juni 2020

STEVEN VERCAMMEN

Jullie belangrijkste troef: vriendelijkheid!!

za 27 juni 2020

R.

Super ervaring!!!Tot snel....

di 23 juni 2020

G.

Het was mijn eerste keer op een wakeboard. Na het eerste halfuurtje enkele keren bij de start het water meerdere keren geproefd te hebben was ik eindelijk, na feedback in techniek van de jongeheer daar, vertrokken. Euforisch moment! Kortom, het was een topervaring. We kijken er al naar uit volgende week terug te gaan.

za 13 juni 2020