account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lakeside Paradise

Lakeside Paradise

Samen met de gemeente Knokke-Heist willen wij bijdragen tot de uitbouw van onze badstad. Het project “Duinenwater” met zuidelijk de golf, centraal gelegen Hotel, zwembad, Lakeside Paradise op Put De Cloedt, hopelijk snel aan de overkant van de spoorweg een centrum met bowling/karting/dancing…(hiervoor is er geen water nodig) Verder in vogelvlucht Cultureel centrum, La Réserve, Casino én strand… Een perfecte as waar iedereen terecht kan… families met kinderen, senioren, bedrijven… Dé perfecte mix op enkele kilometers van elkaar. De ideale balans om de toekomst rooskleurig tegemoet te zien.

Onze inbreng: Er is de laatste jaren veel te doen geweest in onze badstad met betrekking tot de vergrijzing.
Er is behoefte aan activiteiten voor jonge mensen…en mensen die zich jong voelen ! Het staat als een paal boven water dat Surfers Paradise voor Knokke-Heist nu reeds ettelijke jaren een vast jongeren “bastion” betekent.

Met Lakeside Paradise willen we een extra inspanning leveren, een verlenging zijn van Surfers Paradise naar betreffende doelgroep én willen we de toeristische recreatieve infrastructuur van onze gemeente gevoelig verbeteren. Lakeside Paradise wil een meerwaarde betekenen voor het project “Duinenwater” en de ganse as in wording !

Lakeside Paradise wordt een nieuwe, unieke en trendsettende trekpleister waar het vrijetijdsgebruik van zowel inwoners, tweede verblijvers , individuele bezoekers en gezinnen, alsook bezoekende scholen, bedrijven en groepen op een kwantitatieve en hoogkwalitatieve manier uitermate positief zal beïnvloedt worden en waardoor inwoners nog liever in Knokke-Heist zullen wonen en bezoekers nog liever naar onze gemeente zullen komen.

Het geheel zal ruimtelijk perfect ingebouwd worden in de omgeving, zal een duurzame en gegarandeerde werking kennen en zal zeker geen extra lokale druk veroorzaken. De gegenereerde activiteiten passen binnen het gemeentelijke ontwikkelingsbeleid en worden op veilige manier begeleid door specialisten met jarenlange ervaring.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

V. uit duisburg

Bravo pour cette belle organisation. En bloquant le nombre de participants, les participants ont l'occasion de profiter à fond de leur heure attribuée sans devoir faire de longues files d'attentes au démarrage.

do 17 april 2014

P. uit Aalter

Eerste keer aan de kabel in LP, goed ontvangen geweest en genoten van de zonnige wakeboardavond.

ma 31 maart 2014

J. uit knokke

lakeside is de max in de week!!!

ma 31 maart 2014

T. uit Knokke-Heist

Thibaut is su-perblij dat Lakeside terug open is! Een ideale locatie voor de jeugd van Knokke-Heist (en de ouderen ook :-))!! Doe zo voort Frank en Nathalie en jullie ganse team!!

za 29 maart 2014