accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Landgoed De Wilmersberg

Contact

Na de Eerste Wereldoorlog bouwde de Twentse textielfamilie Blijdenstein haar buitenverblijf ‘op De Wilmersberg. De familie stond erom bekend hun huizen alleen te bouwen op de mooiste locaties. Dit is de plek waar de Blijdenstein’s vele gasten ontvingen, met warme chocomel en een pannenkoekje. Met alle liefde zetten wij die traditie voort in de historische villa. Of je nu cultuurliefhebber bent, levensgenieter of liever de natuur intrekt, hier kun je volop actief zijn of in alle rust ontspannen. Reizigers van Tripadvisor verkozen De Wilmersberg tot één van de 25 beste hotels van Nederland. Bovendien is ons hotel, met Green Key Goud, één van de meest duurzame hotels van Nederland.
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10Kwaliteit
  • 8.5/10Service
  • 8.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Hele fijne beleving, heerlijk!

wo 31 mei 2023

Dick C. de Bruijn

Was super! Lekkere visgerechten met verrassende groentencombinaties , karretje met heerlijke kazen. Leuke prettige bediening!

zo 23 april 2023

Saskia Dors

Heerlijjk gegeten. We waren erg verrast door de mooie gerechten en smaak combinaties. Fijne medewerkers die ons echt in de watten hebben gelegd. We komen zeker terug.

wo 29 maart 2023

Jean Francino

Alles goed.

zo 12 februari 2023