account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk

Geen verkeer te horen… Alleen het geruis van de bomen en gekwetter van vogeltjes doorbreken de stilte. ‘Puur genieten’ is waar het om draait bij Landgoed De Uitkijk!

Landgoed De Uitkijk bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. Deze rietgedekte villa was, bijna een eeuw geleden, een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar puur genieten de boventoon voert. De sfeervolle huiskamer met open haard, de lichte serre, het a la carte restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Ambachtelijk bereide gerechten worden afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Sinds november 2017 is het restaurant door Michelin onderscheiden met een BiB Gourmand! In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras met uitzicht op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet u van een goed glas wijn bij het haardvuur.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Manon Groenenberg

Weer heerlijk gegeten in een fijne, relaxte sfeer.

wo 30 september 2020

Miriam Morssinkhof

We hebben wederom genoten van het heerlijke eten en uitstekende, gastvrije bediening! Complimenten, voelde als een warme deken!👌🏼

zo 27 september 2020

D. uit Amsterdam

We hebben een heerlijke avond gehad. Starten met een fijne ontvangst, uitstekende bediening met kennis van zaken en veel plezier in hun werk, dit in combinatie met een uitstekend en heerlijk 5- gangen diner met bijpassende wijnen. Bedankt!

vr 25 september 2020

Herman Steendam

Heerlijk buiten gegeten, ruim gezeten en geen probleem met afstand houden. Top!

ma 21 september 2020