account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Landgoed de Uitkijk

Landgoed de Uitkijk

Geen verkeer te horen… Alleen het geruis van de bomen en gekwetter van vogeltjes doorbreken de stilte. ‘Puur genieten’ is waar het om draait bij Landgoed De Uitkijk!

Landgoed De Uitkijk bevindt zich aan de rand van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, op de grens met Twente. Deze rietgedekte villa was, bijna een eeuw geleden, een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een hotel restaurant waar puur genieten de boventoon voert. De sfeervolle huiskamer met open haard, de lichte serre, het a la carte restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale producten. Ambachtelijk bereide gerechten worden afgestemd met de ingrediënten die elk jaargetijde biedt. Sinds november 2017 is het restaurant door Michelin onderscheiden met een BiB Gourmand! In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnige terras met uitzicht op het bos en heideveld. In de herfst en winter geniet u van een goed glas wijn bij het haardvuur.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Claudia Van Den Berg

Prachtige omgeving, genieten van de schoonheid van de natuur, de schitterende accommodatie, de vriendelijke mensen en natuurlijk het heerlijke eten en onze hond is altijd welkom....,wat wil een mens nog meer!

wo 14 augustus 2019

A.

Een perfecte match tussen hartigheden en zoetigheden en allemaal even lekker. Je voelt je welkom en wordt op je wenken bediend. Complimenten!

za 03 augustus 2019

Resi en Gert Stegeman

Echt heerlijk gegeten. Verrassende combinaties en aandacht voor detail. Een prachtige plek en attente en vriendelijke bediening.

di 30 juli 2019

Roos Harberink

Zoals altijd top geregeld!

ma 29 juli 2019