account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

L'angolino

L'angolino

Sebastien & Thomas verwelkomen je graag op de hoek van de Villerslei en de Kuipersakkerstraat of mooier gezegd l’Angolino (kleine hoek) in het Italiaans. L’Angolino staat voor Italiaanse flair, authentieke Italiaanse gerechten, hoge kwaliteit en een gezellige plek waar iedereen welkom is. Overdag kan je genieten van een ‘Angelo Porretti’ of een klein hapje en ’s avonds serveren ze je de fantastische gerechten van chef-koks Vincenzo Turturro en Donato Altomare. Ze willen graag het verschil maken met échte authentieke pasta en pizza. Deze worden dan ook gemaakt ‘Alla maniera di Bari’. En er wordt zelfs beloofd dat je geen andere pizza’s meer wil, nadat je die van Donato hebt geproefd. Het hele team staat elke dag voor je klaar van 11u to 22u, met uitzondering van dinsdagen. Ze kijken er al enorm naar uit je te mogen ontvangen!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Johan Van Der Goten

Eerste bezoek, aangename verrassing.

do 02 december 2021

Kristine Valck

Altijd super lekker en top service !

za 06 november 2021

Jasmijn Bulcke

De gastheren en hun team zijn ontzettend vriendelijk. Hier eet je pure en heerlijk klaargemaakte Italiaanse gerechten (de koks komen van Zuid-Italië). Het interieur is stijlvol en gezellig. Wij komen hier heel graag opnieuw en opnieuw terug.

vr 22 oktober 2021

Petra Gerousse

Steeds een warm welkom, gezellige sfeer, unieke gerechten, evenzeer gekende klassiekers, mooi interieur, heerlijke wijnen en zeer sympathieke bediening. De gastheren Thomas en Seba geven het geheel dan ook nog eens heel persoonlijke touch! Een echte aanrader in Schoten-City! Wij zijn fan!!

wo 13 oktober 2021