no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

L'artista

L'artista

L'artista is een authentiek Italiaans restaurant in hartje Mechelen. De keuken en het menu werden van a tot z samengesteld door drie jonge rasechte Italianen met een passie voor koken. Zij vormen een dynamisch en getalenteerd team, met kennis en de ervaring van de echte Italiaanse keuken.
Het restaurant beschikt over een open keuken, een gezellige lounge en ruim terras. Ook onze naam doen we eer aan: L'artista doet namelijk ook dienst als galerij voor jong talent. Zo staan er tientallen kunstwerken over de ruimte verspreid die we in bruikleen kregen van de kunstacademie te Mechelen.
En als u nog niet weet waar kijken, dan is er nog altijd onze prachtige houtoven, waarin onze pizza's perfect kunnen worden bereid, die een gezelligheid geeft als nergens anders.
Stel een vraag
Beoordelingen

7

Gemiddelde score

  • 7.7/10   Kwaliteit
  • 6.2/10   Service
  • 7.2/10   Prijs/kwaliteit

S. uit Mechelen

Top service en super vriendelijk, dit tijdens een volzette avond.

za 19 mei 2018

An-Sofie De Pauw

Ook al was het heel druk in de zaal, toch heel snel onze drank en eten gehad! Het was heel lekker.

vr 27 april 2018

Josselien Lauwers

Een tof en prettig resteaurant, Grappig om te vertoeven zoals op vakantie, Ik ben 9 jaar en kreeg van de kok een pizza in hart vorm

vr 16 maart 2018

Els Van Eemeren

Heel aangename locatie met superfood

ma 05 maart 2018