account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Las Tapas

Las Tapas

Een oude wasserette werd omgetoverd tot een restaurant in Spaanse sferen. Tafels ingelegd met mozaïek, stucwerk waar de bakstenen nog zichtbaar zijn en op tafel een kannetje Sangria; je hebt bij Las Tapas daadwerkelijk het gevoel dat je even op vakantie bent. In de open keuken zijn de koks druk bezig de tapas vers te bereiden. Af en toe een sissend geluid gevolgd door een vlam en weer is een gerecht klaar om uitgeserveerd te worden. Voor veel gasten uit Hilversum en ver daar buiten is Las Tapas een begrip in de Mediastad.
  • WiFi
  • Spaans
  • Delivery
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rogier Huyser

Ik kwam hier in het verleden vaak. De sfeer is nu nog steeds net zo goed. Fijne plek om heen te gaan. Eten is snel op tafel, en heerlijk! Service is snel, en de medewerkers zijn zeer vriendelijk!

za 11 juni 2022

B. uit Blaricum

We komen er niet vaak, maar als we er zijn worden we altijd super gastvrij ontvangen, en de tapas zijn heerlijk!

vr 10 juni 2022

Ellen Kemp

Het zijn de kleine dingen die maken dat je welkom bent hier. Zo staat er een klein bordje op tafel met ‘welkom+je naam’ i.p.v. ‘gereserveerd’. Personeel is vriendelijk, ziet er gezellig uit binnen en ook nog eens heerlijk gegeten. We komen zeker terug.

vr 27 mei 2022

Richard Horeman

Als vanouds! Heerlijk eten met een gezellige sfeer.

zo 22 mei 2022