account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Bistrot

Le Bistrot

De klassieke keuken, de mooiste producten uit de streek

Klassiekers, vervaardigd van zorgvuldig geselecteerde, regionale producten in elk seizoen.
Dat is de dagelijkse uitdaging van de Chef en zijn team: gepassioneerd op zoek naar ´Parels´ uit de nabije omgeving. Klassieke bereiding en stijlvolle presentatie.

‘Fine Dining´ in een warme en rustgevende omgeving

Bourgondisch genieten rondom de sfeervolle open haard. Proef Limburg Puur en laat u op de vertrouwde wijze aangenaam bedienen.

‘De kleine honger’ & koffie met ‘vlaai’

Ervaar de toegankelijkheid van La Butte aux Bois. Met vrienden een snelle lunch rondom de haard of lekker genieten op ons terras in de zon? Kleine, vlotte verleidelijkheden met een lekker glas wijn of koffie met gebak van Peter Lemmens completeren de kaart.

Vertrouwde referenties & Limburgse verrassingen

In de gewelven van La Butte aux Bois wachten ruim 400 verschillende wijnen op de juiste combinatie met de chefs creaties.

De wijnen van de ambitieuze Limburgse domeinen blijken vaak een smaakvolle bondgenoot.
Onze sommeliers begeleiden en verbazen.

De natuur als decor, de vogels als achtergrondmuziek

In de zomermaanden maken ruim opgezette terrassen buiten lunchen en dineren mogelijk. Kijk uit over de prachtige parkachtige tuinen en het Nationaal Park Hoge Kempen.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Irma Gol

Top Top Top

vr 11 oktober 2019

P.

Wij genoten zeer van een 4-gangen diner met aangepast wijnen. Zeer professionele en vriendelijke, aangename medewerkers die ervoor zorgden dat wij konden genieten van het lekkere eten en de warme sfeer.

za 05 oktober 2019

Ann Vandenbussche

Prachtig kader om te ontbijten. We zijn er, zoals steeds, heel goed ontvangen. Een heel uitgebreid ontbijtbuffet en nog andere keuzemogelijkheden op de kaart. Heel verzorgd en super vriendelijke bediening. Dikke pluim! We komen snel terug.

vr 09 augustus 2019

André Imre

Niets op aan te merken, zoals steeds super

zo 16 juni 2019