account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Jardin

Le Jardin

Le Jardin is een unieke pop-upzomerbar in de Westhoek en een samenwerking tussen cocktailbar-danscafé Charlie Brown (Ieper) en grillrestaurant La Brasa (Langemark). Het is een magische plaats om samen te komen met vrienden en te genieten van de zomer, lekker eten, heerlijke cocktails en aangepaste muziek.

Met uitkijk op de volledige zomerbar biedt het restaurant van Le Jardin een plaats aan om rustig te genieten van een hoogstaande keuken. Het restaurant biedt plaats aan 60 personen, vooraf reserveren is dan ook aan te raden (uw reservatie is pas compleet na bevestiging).

Naast een vast aanbod en speciale avonden, in samenwerking met grillrestaurant La Brasa, laten we elke week topchefs overkomen om te koken voor jullie. Je zal dit altijd kunnen volgen hier op onze website of via onze sociale media.

Op de dagen dat er geen special guest voorzien is voorziet La Brasa een lekkere keuken op Le Jardin.
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Daar kunnen jullie niets aan doen, maar toen we thuiskwamen, roken we helemaal naar 'varken'. Meteen kleren uit en in wasmachine dus...Het was ook fris om stil te zitten. Een brandertje in onze buurt, zoals op het terras zou aangenaam geweest zijn. Het eten was erg lekker, maar alles bij elkaar wel nogal duur. Voor die prijs mocht er wel een glaasje wijn ingezeten hebben, of wat warme groentjes bij het hoofdgerecht.

vr 29 september 2017

R.

Voor herhaling vatbaar

vr 22 september 2017

Sabine Neyens

Zeer vriendelijk personeel, goeie uitleg. Zeer lekker en vers eten. Aangenaam warm zowel tijdens eten als achteraf . Fantastische muziek, jammer dat bijna voorbij is

vr 22 september 2017

R. uit Poperinge

Goede sfeer,uitstekende bediening en.....lekkere cava,alsook het voorgerecht en hoofdgerecht waren uitstekend en zeker voldoende.UITSTEKEND!

do 21 september 2017