account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Mystique

Le Mystique

Of u nu een lichte lunch neemt, van een feestelijke maaltijd geniet of een smaakvol menu kiest dat de schatten van de regio in de schijnwerpers zet, u ontdekt elke keer opnieuw een nieuwe manier van reizen en beleven van de lokale keuken.

Elk restaurant is een afspiegeling van de unieke persoonlijkheid van zijn chef-kok. Die geeft immers via zijn keuken zijn liefde voor verse producten en culinaire tradities door. Die liefde bereikt een hoogtepunt in zijn vernieuwende culinaire lekkernijen. Een zakenlunch, lichte lunch, een romantisch diner of een feest? De restaurants van Relais & Châteaux vormen de perfecte setting voor een unieke ervaring van het opperste geluk: de reflectie van een bepaalde “art de vivre” in Franse stijl.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Steve Hunter

Great service great food fantastic quality would recommend it to anyone

do 05 september 2019

C.

What a FABULOUS evening - and full of delightful surprises! The meal and service were all outstanding. And we appreciated the chef’s and servers’ attentiveness and accommodation of my husband’s need for a gluten free meal. Highly recommended!

wo 04 september 2019

L.

Fantastic food and service

do 22 augustus 2019

Andy Tomme

Rustige omgeving in een mooi kader met een top(vriendelijke) bediening, een dikke pluim voor deze mensen. Culinair genieten in de hoogste graad , een aanrader en we komen zeker terug.

do 22 augustus 2019