account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Mystique

Le Mystique

Of u nu een lichte lunch neemt, van een feestelijke maaltijd geniet of een smaakvol menu kiest dat de schatten van de regio in de schijnwerpers zet, u ontdekt elke keer opnieuw een nieuwe manier van reizen en beleven van de lokale keuken.

Elk restaurant is een afspiegeling van de unieke persoonlijkheid van zijn chef-kok. Die geeft immers via zijn keuken zijn liefde voor verse producten en culinaire tradities door. Die liefde bereikt een hoogtepunt in zijn vernieuwende culinaire lekkernijen. Een zakenlunch, lichte lunch, een romantisch diner of een feest? De restaurants van Relais & Châteaux vormen de perfecte setting voor een unieke ervaring van het opperste geluk: de reflectie van een bepaalde “art de vivre” in Franse stijl.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

L. uit Lier

Heerlijke gerechten , aangename rustige sfeer en vriendelijke jonge bediening

do 24 september 2020

Mr Francois

Très bon accueil et très bon service. Très beaux plats . Originaux et goûteux. Vins extras. Bref magnifique. Bravo à toute l'équipe.

wo 23 september 2020

E.

Super geven we door aan de vrienden, voor herhaling vatbaar 😂😅😎

vr 18 september 2020

Julien De Craen

Beperkte kaart. Gegaan voor de mysterie menu. Zeer aangenaam verrast. Fijne smaken, mooie bordschikking, aangename en professionele bediening. Komen terug als we in Brugge zijn.

do 17 september 2020