account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Mystique

Le Mystique

Of u nu een lichte lunch neemt, van een feestelijke maaltijd geniet of een smaakvol menu kiest dat de schatten van de regio in de schijnwerpers zet, u ontdekt elke keer opnieuw een nieuwe manier van reizen en beleven van de lokale keuken.

Elk restaurant is een afspiegeling van de unieke persoonlijkheid van zijn chef-kok. Die geeft immers via zijn keuken zijn liefde voor verse producten en culinaire tradities door. Die liefde bereikt een hoogtepunt in zijn vernieuwende culinaire lekkernijen. Een zakenlunch, lichte lunch, een romantisch diner of een feest? De restaurants van Relais & Châteaux vormen de perfecte setting voor een unieke ervaring van het opperste geluk: de reflectie van een bepaalde “art de vivre” in Franse stijl.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D.

sfeervol kader

za 17 oktober 2020

Jos Maet

Als je je wil laten verwennen, moet je hier zijn! Bedankt, team van Le Mystique!

za 17 oktober 2020

P.

Gaan eten bij le Mystique is zoveel meer. Het is een belevenis.

za 17 oktober 2020

Jacques Van Loo

Andermaal een bezoek gebracht aan Hotel Heritage, dit keer met een wellness inbegrepen. Uitstekende bediening, vriendelijk personeel. En het diner in het restaurant Le Mystique was opnieuw heerlijk, eigenlijk wel zoals we het gewoon zijn, maar toch telkens weer met verassende ingrediënten. 's Morgens genoten van een formidabel ontbijt, met alles erop en eraan. Kortom, echt een aanrader voor iedereen.

wo 14 oktober 2020