account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Mystique

Le Mystique

Of u nu een lichte lunch neemt, van een feestelijke maaltijd geniet of een smaakvol menu kiest dat de schatten van de regio in de schijnwerpers zet, u ontdekt elke keer opnieuw een nieuwe manier van reizen en beleven van de lokale keuken.

Elk restaurant is een afspiegeling van de unieke persoonlijkheid van zijn chef-kok. Die geeft immers via zijn keuken zijn liefde voor verse producten en culinaire tradities door. Die liefde bereikt een hoogtepunt in zijn vernieuwende culinaire lekkernijen. Een zakenlunch, lichte lunch, een romantisch diner of een feest? De restaurants van Relais & Châteaux vormen de perfecte setting voor een unieke ervaring van het opperste geluk: de reflectie van een bepaalde “art de vivre” in Franse stijl.
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Nabil Attaya

Amazing meal with amazing service, just out of this world, thank you so much for the wonderful time.

wo 23 oktober 2019

U.

It was a perfect evening! Meal was delicious and creative. Service top.

za 19 oktober 2019

Reginald Leger

Fin, créatif et bien présenté. Enchanté par la soirée. Merci.

za 28 september 2019

Kelly Bovendarde

Het verjaardagcadeau voor mijn vriend ( het eten in Le Mystique)is 120%geslaagd dankzij culinere wonders van de chef en zeer aangename sfeer gecreëerd door onze obers. Van harte bedankt!!!

vr 27 september 2019