account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oriole Bistro

Oriole Bistro

Dineren in hartje Amsterdam? Bridges ligt aan een van de oudste Amsterdamse grachten en is de plek voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Het is een plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt; met goede service, gastvrijheid en gezelligheid.

Bridges is een uniek restaurant met een dynamische atmosfeer, waar ’s ochtends een heerlijk ontbijt wordt geserveerd, ’s middags kan worden genoten van een ontspannende lunch en ’s avonds van heerlijke wijn-spijs combinaties en verrassende cocktails. Het is een plek waar ‘the exceptional accessible’ is.

Executive Chef Raoul Meuwese zoekt continu op een creatieve manier naar perfectie in zijn gerechten; van een klassieke hamburger tot zeebaars in zoutkorst. Hij gebruikt internationale invloeden in zijn creaties en geeft alles een unieke, persoonlijke twist.

Bridges BarBistro, daarentegen, biedt een all-day menu met invloeden uit de hele wereld, om alle smaakpaletten gelukkig te stellen. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een magnifieke cocktail aan onze bar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Basten Quaedvlieg

Op een zondagmiddag (24 graden) na het zwemmen in de tuin van Oriole gezeten en een voortreffelijke gebakken doradefillet met riso nero en een créme van escabeche gehad. Vooraf een dorstlessende gembermocktail gedronken. Alles Corona-proof opgediend door vriendelijk en kundig personeel.

zo 14 juni 2020

Ruud Stolk

We were there for the high tea and Oriole has really understood the concept of leisure tea. Great teas, and high quality ingredients made it a wunderful afternoon.

za 13 juni 2020

Christophe Hindermann

Everything is Nice, the restaurant itself, the service and the plates. A perfect adress

za 07 maart 2020

Jorien Arnaud

Just a few words. Thank you thom ,your the best!

do 27 februari 2020