account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Oriole Bistro

Oriole Bistro

Dineren in hartje Amsterdam? Bridges ligt aan een van de oudste Amsterdamse grachten en is de plek voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Het is een plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt; met goede service, gastvrijheid en gezelligheid.

Bridges is een uniek restaurant met een dynamische atmosfeer, waar ’s ochtends een heerlijk ontbijt wordt geserveerd, ’s middags kan worden genoten van een ontspannende lunch en ’s avonds van heerlijke wijn-spijs combinaties en verrassende cocktails. Het is een plek waar ‘the exceptional accessible’ is.

Executive Chef Raoul Meuwese zoekt continu op een creatieve manier naar perfectie in zijn gerechten; van een klassieke hamburger tot zeebaars in zoutkorst. Hij gebruikt internationale invloeden in zijn creaties en geeft alles een unieke, persoonlijke twist.

Bridges BarBistro, daarentegen, biedt een all-day menu met invloeden uit de hele wereld, om alle smaakpaletten gelukkig te stellen. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een magnifieke cocktail aan onze bar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Christine Letournel

very nice place. excellent food.

za 12 september 2020

Basten Quaedvlieg

Oriole is een paradijsvogel in Amsterdam! Heb een voortreffelijk septembermenu gehad. Grieks: Dolmades met gedroogde olijven, Lamskoteletten met aubergine en falafel en een jus van gedroogde tomaat, als dessert Mpougatsa. SUPER! In oktober staat Spanje op de kaart. Verheug me er nu al op!

ma 07 september 2020

Harmen Sieders

I wanna recommend everyone who like to dine and drink in a different place than usual. The Menu is Simple but served High Class to you. The Garden outside is a extra 😍 Enjoyed every moment of it, BIG HUGH 2 ALL

wo 02 september 2020

Frank Oudshoorn

Ik woon nu 2.5 jaar in Amsterdam en dol op de horeca. Naast het feit dat het eten geweldig was wil ik het personeel ontzettend bedanken. Nog nooit ben ik in Amsterdam zo goed geholpen. Geweldig!

do 13 augustus 2020