account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

BarBistro

BarBistro

Dineren in hartje Amsterdam? Bridges ligt aan een van de oudste Amsterdamse grachten en is de plek voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Het is een plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt; met goede service, gastvrijheid en gezelligheid.

Bridges is een uniek restaurant met een dynamische atmosfeer, waar ’s ochtends een heerlijk ontbijt wordt geserveerd, ’s middags kan worden genoten van een ontspannende lunch en ’s avonds van heerlijke wijn-spijs combinaties en verrassende cocktails. Het is een plek waar ‘the exceptional accessible’ is.

Executive Chef Andrès Delpeut zoekt continu op een creatieve manier naar perfectie in zijn gerechten; van een klassieke hamburger tot zeebaars in zoutkorst. Hij gebruikt internationale invloeden in zijn creaties en geeft alles een unieke, persoonlijke twist.

Bridges BarBistro, daarentegen, biedt een all-day menu met invloeden uit de hele wereld, om alle smaakpaletten gelukkig te stellen. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een magnifieke cocktail aan onze bar.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8

Gemiddelde score

  • 8.5/10   Kwaliteit
  • 8.3/10   Service
  • 7.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ian Ian Penny

great food and service. such a nice place to take a meal.

ma 15 oktober 2018

C.h. Schrever

Het was een geweldige ervaring!Heel bijzonder wat er over de thee werd verteld,en de hapjes waren heerlijk,al met al een bijzondere middag,ik zal het ook warm aanbevelen,en een compliment aan de dame die ons op een bijzondere manier door de middag begeleide!

wo 02 mei 2018