account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

In Le Petit Bistro in Sneek staat ongecompliceerd tafelen met als basis de Franse boerenkeuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk, en natuurlijk gastvrij!

Dit gezellige restaurant maakt gebruik van heerlijke streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten om creatieve gerechten op tafel te zetten. Het is dan ook een aanrader om je te laten verrassen door het 'Table d'Hôte' menu. Een waar spektakel voor je smaakpapillen!

De sublieme en fantastische Franse gerechten gaan gepaard met perfect bijpassende wijnen bij serveert krijgt, uitgekozen door de eigenaar en gastheer zelf! Proef het zelf en reserveer bij Le Petit Bistro in Sneek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Met een groep van 20 (familie en vrienden) het arrangement Frans tafelen gereserveerd. Hierdoor stond het hele restaurant tot onze beschikking. een locatie met een mooie ambiance. Na een gastvrije ontvangst met een lekker glas champagne kwamen de gerechten in vlot tempo door. Ook verrassende gerechten van uitstekende kwaliteit die je niet zo snel op een kaart aantreft of zal bestellen. Een schot in de roos met heerlijke smaken die werden begeleid door prima wijnen. Jan Gerard is een fijne gastheer die snel inspeelt op persoonlijke wensen, met passie voor zijn gasten en restaurant. Echt iedereen in onze groep heeft een geweldige avond gehad, het Frans tafelen is een aanrader en we komen zeker graag eens terug. Jan Gerard en Team, dank voor deze meer dan geslaagde avond.

vr 05 juli 2019

Janke Dijkstra

Gezellig en welkom heel positief.

za 22 juni 2019

Rob de Jong

Heerlijke pure ingrediënten Gerard is een echte gastheer, die weet hoe hij zijn gasten een onvergetelijke avond kan bezorgen! Voor de 2e keer gegeten maar komen zeker vaker! Dit is een avondje uit!!

zo 16 juni 2019

Jos Heijmans

Weer heerlijke avond

vr 14 juni 2019