account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

In Le Petit Bistro in Sneek staat ongecompliceerd tafelen met als basis de Franse boerenkeuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk, en natuurlijk gastvrij!

Dit gezellige restaurant maakt gebruik van heerlijke streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten om creatieve gerechten op tafel te zetten. Het is dan ook een aanrader om je te laten verrassen door het 'Table d'Hôte' menu. Een waar spektakel voor je smaakpapillen!

De sublieme en fantastische Franse gerechten gaan gepaard met perfect bijpassende wijnen bij serveert krijgt, uitgekozen door de eigenaar en gastheer zelf! Proef het zelf en reserveer bij Le Petit Bistro in Sneek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Meerte Parel

We hebben weer een heerlijke avond gehad. Heerlijk gegeten en genoten.

za 19 januari 2019

Rob De Jong

Heerlijke pure smaakvolle gerechten, wat je bij andere restaurants niet in deze beleving krijgt/proeft. Kleinschalig sfeervol restaurant!

za 19 januari 2019

Cor Mul

Iedere keer zijn wij weer verrast door de gezelligheid, ontvangst en vooral het heerlijke eten. Wouter, de chef is uniek in zijn kunsten en Jan Gerard de eigenaar zorgt dat het je aan niets ontbreekt. Ze weten je iedere keer weer te verrassen met de heerlijkste gerechten. Deze keer: coquilles met gedroogde ham op een spiegel van bouillabaisse en bavette met bearnaise. Wat een heerlijkheid!

vr 18 januari 2019

Gerke en Roelof Jongstra

Het woord uitstend zou subliem moeten zijn. In een prachtig in kerstsfeer aangeklede bistro hebben jullie ons wederom laten verrassen. Wat een toppers zijn jullie!!! Gerke en Roelof.

wo 26 december 2018