account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

In Le Petit Bistro in Sneek staat ongecompliceerd tafelen met als basis de Franse boerenkeuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk, en natuurlijk gastvrij!

Dit gezellige restaurant maakt gebruik van heerlijke streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten om creatieve gerechten op tafel te zetten. Het is dan ook een aanrader om je te laten verrassen door het 'Table d'Hôte' menu. Een waar spektakel voor je smaakpapillen!

De sublieme en fantastische Franse gerechten gaan gepaard met perfect bijpassende wijnen bij serveert krijgt, uitgekozen door de eigenaar en gastheer zelf! Proef het zelf en reserveer bij Le Petit Bistro in Sneek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Theo Otte

We hebben een uitstekende culinaire avond gehad. Jan Gerard en zijn chef zijn prima gastheren,zij zijn zeer attent naar de gasten en dat voelt goed aan.

do 14 november 2019

Geert Wijma

Bedankt voor jullie gastvrijheid en wij hebben heerlijk gegeten! familie Wijma

wo 13 november 2019

Eelco Rozing

Al meerdere malen op bezoek geweest en steeds weer een feestje. Een lust voor het oog en een genot voor de mond, dat maakt dat wij hier steeds weer terug komen. Het gastheerschap maakt het verhaal compleet.

za 09 november 2019

G.

Heerlijke gerechten met passende wijnen.. Vriendelijke bediening met passie en liefde voor gastronomie.

vr 08 november 2019