account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

In Le Petit Bistro in Sneek staat ongecompliceerd tafelen met als basis de Franse boerenkeuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk, en natuurlijk gastvrij!

Dit gezellige restaurant maakt gebruik van heerlijke streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten om creatieve gerechten op tafel te zetten. Het is dan ook een aanrader om je te laten verrassen door het 'Table d'Hôte' menu. Een waar spektakel voor je smaakpapillen!

De sublieme en fantastische Franse gerechten gaan gepaard met perfect bijpassende wijnen bij serveert krijgt, uitgekozen door de eigenaar en gastheer zelf! Proef het zelf en reserveer bij Le Petit Bistro in Sneek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

Rudolf Guys

Opnieuw fantastisch gegeten bij Jan Gerard en zijn team in Le Petit Bistro Sneek. Doen!!! Wel even afspreken. Ruud en Ank Guys

vr 13 juli 2018

Cornelie Huetink

Wat een fijne plek. Alles klopt hier. Zodra je binnen bent heb je het idee in Parijs te zijn. Hier snappen ze hoe ze de gasten moeten verwennen en laten beleven. Een dikke dikke pluim voor jullie. Hartelijk dank voor inderdaad een onvergetelijke avond.

vr 15 juni 2018

Peter Bleyenberg

Bediening was uitstekend gerechtend waren echt top Het was de eerste keer dat wij dit restaurant bezochten en is gelijk de favoriet voor Sneek e.o

do 14 juni 2018

N.

Fantastische cocktail van noordzee krab en asperges. Zeldzaam lekker! De rest was ook heerlijk. Fijne ambiance, goed gastheerschap.

vr 25 mei 2018