account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

In Le Petit Bistro in Sneek staat ongecompliceerd tafelen met als basis de Franse boerenkeuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk, en natuurlijk gastvrij!

Dit gezellige restaurant maakt gebruik van heerlijke streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten om creatieve gerechten op tafel te zetten. Het is dan ook een aanrader om je te laten verrassen door het 'Table d'Hôte' menu. Een waar spektakel voor je smaakpapillen!

De sublieme en fantastische Franse gerechten gaan gepaard met perfect bijpassende wijnen bij serveert krijgt, uitgekozen door de eigenaar en gastheer zelf! Proef het zelf en reserveer bij Le Petit Bistro in Sneek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S.

Wat een heerlijk eten en super vriendelijke bediening met kennis van alle producten die ze schenken en serveren. Top restaurant!

do 01 oktober 2020

Jan Groffen

Authentieke Franse keuken van hoge kwaliteit in een prima ambience. Samen met het goede gastheerschap hebben we inderdaad een onvergetelijke avond.

do 24 september 2020

Giancarlo Matarazzi

Gezellig intiem en super kwaliteit

do 17 september 2020

W. uit Sneek

Ook namens 'de jarige' dank voor een geweldig verzorgde avond.

vr 11 september 2020