account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Petit Bistro

Le Petit Bistro

In Le Petit Bistro in Sneek staat ongecompliceerd tafelen met als basis de Franse boerenkeuken voorop. Eenvoud, smaakvol en eerlijk, en natuurlijk gastvrij!

Dit gezellige restaurant maakt gebruik van heerlijke streekproducten en seizoensgebonden ingrediënten om creatieve gerechten op tafel te zetten. Het is dan ook een aanrader om je te laten verrassen door het 'Table d'Hôte' menu. Een waar spektakel voor je smaakpapillen!

De sublieme en fantastische Franse gerechten gaan gepaard met perfect bijpassende wijnen bij serveert krijgt, uitgekozen door de eigenaar en gastheer zelf! Proef het zelf en reserveer bij Le Petit Bistro in Sneek.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Cor Mul

Wij hebben hier al vaker gegeten maar het went nooit! Iedere keer is toch weer speciaal: de aandacht, het comfort van de stoelen, de gezelligheid maar vooral de keukenbrigade. Iedere keer is het weer pure verwennerij op alle fronten. Kortom: wij gaan graag weer.

za 13 oktober 2018

Thijs Postma

Prachtige avond. Super lekkere gerechten, goeie spijs-wijn combinaties en geweldige gastheer. TOP avond !!!!0

vr 05 oktober 2018

M.

Perfecte avond, in alle opzichten! Le petit bistro stelde nog nooit teleur De sfeer, bediening is gemoedelijk en verzorgd, het geserveerde ( 5 gangen) perfect!

za 29 september 2018

Berry Overbeek

Ook als je iets minder frequent komt weet men waarvan je houdt, en waarvan niet. Geweldig! Je voelt je thuis, en goed verzorgd.

za 29 september 2018