account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Restaurant

Le Restaurant

Le Restaurant is a modern restaurant run by a team of young professionals led by chef Jan de Wit. Located in the heart of De Pijp, Amsterdam.
  • WiFi
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

M. uit Amsterdam

Uitstekend, fijne ambiance, heerlijk gegeten.

vr 10 augustus 2018

R.

Mooie gerechten met een goeie balans in smaak. Heerlijke wijnen en informele sfeer. Wij hebben genoten ! ☀️

di 10 juli 2018

D.

Wat een fijn restaurant is dit toch! Geweldig eten, fantastische wijnen en heerlijk ontspannen gastheren die hun gasten perfect aanvoelen. We komen snel terug, al is het alleen maar voor die ene speciale champagne ;)

za 07 juli 2018

Monique van der Linden

Het eten, de ambiance en de bediening allemaal top. Onze eerste keer in het nieuwe pand dat nog leuker is dan de vorige locatie. We hadden 6 gangen en de porties waren precies goed. Elk gerecht was een wondertje van smaak. Fijn dat er voldoende groente in het menu is verwerkt. De keuken brigade is enthusiast en professioneel. De wijnen gekozen door Jan allemaal bijzonder en ontzettend lekker. De bediening door Kostya en Jordi vlekkenloos en warm, we voelden ons heel welkom en verwend. Ons absoluut favoriete restaurant.

za 07 juli 2018