account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Steak '17

Le Steak '17

In dit restaurant is de specialiteit entrecote welke is bereid op ‘the Big Green Egg’, een ruim 3000 jaar oude klei oven.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rudi Poelman

Leuk concept, de chef geeft persoonlijk uitleg over de verschillende soorten vlees. Bediening is ok. Vlees van top kwaliteit.

za 23 maart 2019

Tim Gielen

We gaan regelmatig met een groepje vrienden, allen fervente liefhebbers van een heerlijk stukje vlees, uit eten in de betere vleesrestaurants van België. Na een tip kwamen we recent terecht bij LeSteak`17. Het concept, de ontvangst, de vakkennis van Julien en het eten zijn simpelweg buiten categorie. Geen tierlantijntjes, Julien presenteert de versnijdingen en de rassen waar je die dag uit kan kiezen live aan tafel, bakt ze fantastisch af op de Green egg en serveert er frietjes, twee sausjes en groentjes bij. Meer moet dat niet zijn toch. Een topper en blijver op onze lijst om naar terug te keren. Proficiat.

vr 15 maart 2019

Ward Hemelaer

Eerste bezoek en aangenaam verrast door de fijne ontvangst en het concept dat ze gebruiken (food sharing + presentatie vh menu). We hebben zeer lekker gegeten, gezellige inrichting eveneens... om te besluiten, zeker een dikke aanrader!

za 26 januari 2019

E. uit Ranst

Zeer aangenaam restaurant voor de vleesliefhebber. De chef komt langs met de verschillende keuze's vlees van de dag. Heerlijk klaargemaakt op de Green Egg, frietjes, sausje en sla erbij. Non nonsense maar zeer lekker! Zeer vriendelijke bediening!

za 26 januari 2019