account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Rotterdam

Is onze favoriet. Mooie uitgebalanceerde maaltijd in een hele prettige ambiance. Gemoedelijk, verzorgden attent. We dineren hier graag. Het eten Is van hoge kwaliteit en in mooie creaties. Heerlijke wijnen. Voor ons een juweeltje.

za 15 juni 2019

O.

Heerlijke avond gehad !

wo 12 juni 2019

Wim van Eck

Loop al tientallen jaren langs dit restaurant. Ben zeer tevreden over het feit, dat ik nu eens met twee gasten naar binnen ben gegaan. Het was geweldig en vraagt om herhalingen!

wo 12 juni 2019

Paul en Lia Terwiel-Rabbinge

professioneel en toch heel gezellig. Je voelt je altijd welkom en kunt er elke keer weer verrassend lekker eten.

vr 07 juni 2019