account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Prettige sfeer in een mooie ambiance, uitstekend eten, vriendelijke bediening, die goed wijnadvies gaf.

wo 13 maart 2019

Mariëlle van den Berg

Echt een avondje genieten. Er wordt echt aandacht besteed aan het bereiden van het eten. Vriendelijke bediening die goed kon uitleggen wat we aten. Klein/knus restaurant.

za 02 maart 2019

Perry Rust

Uitstekend gegeten voortreffelijke ambiance. Zeer goede bediening die weten waar ze over praten, die je in de watten leggen op de juiste manier. Als je meld bij de reservering dat het om onze trouwdag ging meteen op ingespeeld wordt bij het aperitief. Echt top.

vr 01 maart 2019

Sico Kool

Heerlijke smaken. Attente en vriendelijke bediening!

vr 01 maart 2019