account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Wieke Peereboom

Top!

za 26 september 2020

Carin Poell

We kozen het drie gangen menu. Mooie ingrediënten, verrassende combinaties en schitterend opgemaakte borden. Van de grappige amuses tot het dessert en de koffie met friandises. B.v.: mooi stevige zeeduivel, ravioli met zalvend zachte vulling in een mooie saus: verrukkelijk. Bijzonder vriendelijk onthaal, jassen werden opgehangen, aardig gesprek aan tafel ondanks drukte en we werden bij vertrek begeleid tot aan de deur. Met linnen gedekte tafel maakte het ‘klassieke plaatje’ af.

za 26 september 2020

Nico Breen

De kwaliteit prijsverhouding is prima. Het eten is van top kwaliteit. Zeer constant restaurant wat kwaliteit betreft.

za 19 september 2020

Jookje Van der Werf van Drumpt

Het was in één woord : Voortreffelijk!

vr 18 september 2020