account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

T.

GA ZO DOOR! TRUDE GERRITSMA BOEKHANDEL DE OMSLAG

vr 18 januari 2019

Harry van der Meer

Zoals blijkt uit de vinkjes, dit is een geweldig restaurant! De keuken is uitstekend tot uitmuntend en de klantvriendelijkheid laat niets te wensen over. Een beetje geluiddemping zou geen overbodige luxe zijn. Wel positief: er is geen achtergrondmuzak.

vr 28 december 2018

Rob Kremers

Het diner was uitermate smaakvol en zag zeer verzorgd uit. Kon niet beter. De bediening was heel plezierig en men was terecht trots op het product. De aankleding van het restaurant was navenant uitstekend. Geweldige ervaring!

do 27 december 2018

G.

Lekker eten, prima sfeer en vriendelijk informele service. Beetje in contrast met would be sjiek interieur met wit tafelgoed

vr 21 december 2018