account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Le Vieux Jean

Le Vieux Jean

Aan de voet van de scheefgezakte Oude Jan, verankerd in een van de historierijkste stukjes Delft ligt Restaurant Le Vieux Jean.

Hier verwelkomen Robert-Jan en Désiré Polman u in een intieme, sfeerrijke wereld die verworden is tot het gastronomisch hart van Delft. Een gastvrije omgeving die uitnodigt tot proeven van de op Frankrijk geïnspireerde keuken met zijn eigentijdse invulling van culinaire tradities. Aan de hand van de seizoenen worden verse, eerlijke producten in een keur aan heerlijkheden veranderd.

Met een wijnkaart die leest als een schatkaart en een wijnkamer die voelt als een kroondomein, ervaart u in Le Vieux Jean ook de passie voor wijn. Franse wijn, wel te verstaan.

Zusteronderneming Le Vieux Jean Vins biedt liefhebbers en professionals in Het Proeflokaal (achter het restaurant gelegen) de mogelijkheid de mooiste Franse wijnen te proeven en te kopen (zie ook www.levieuxjeanvins.com).
  • € 50 - 100
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

C.

Het is elke keer ontzettend genieten bij Le Vieux Jean. Alles klopt; het eten is zalig, de service prettig en vriendelijk en de sfeer gezellig. We komen hier heel graag.

di 16 juli 2019

Marco Vonk

Echt een fantastisch restaurant met heel erg goed en uitgebalanceerd eten en een hele goede service door drie super vriendelijke medewerkers.

za 13 juli 2019

Ramona Van den Bogert

Uitstekend restaurant, heerlijk eten en goede service. Echter toch wat kleine kanttekeningen:. Bij binnenkomst kregen we al direct de kaart gepresenteerd, terwijl we eerst even wilden acclimatiseren en onze vrienden cq tafelgenoten.wilden groeten. Ook zat er tussen de gerechten erg weinig ruimte, zodat je het idee kreeg dat er haast bij was. Voelden ons bijzonder opgejaagd. Ondanks dit enorm genoten van de door ons.uitgekozen gerechten.

za 13 juli 2019

Petra Overbeek

Het is altijd heerlijk eten in fijne sfeer!

vr 12 juli 2019