no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Les Années Folles

Les Années Folles

Gino kookt graag op gevoel. Hij vertrekt vanuit verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en laat vervolgens zijn creativiteit erop los. Dit resulteert in pure keuken waarin de smaak primeert. Rechttoe rechtaan, ontdaan van alle franjes. Eerlijk. Echt. Net zoals hijzelf.
Zijn keuken is persoonlijk. Soms gebaseerd op een recente ervaring, soms op een jeugdsentiment. Vaak is het inspiratie van de dag of zelfs van het moment. Ook uw persoonlijkheid laat hij op zijn eigen culinaire manier spreken.
Wij hebben bewust voor een menuconcept gekozen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit aan onze gasten bieden die bovendien betaalbaar is. Gino komt graag bij u aan tafel vertellen wat wij in huis hebben en wat hij ermee kan maken. Laat u begeleiden of laat u verrassen, de keuze is aan u.
Het wijnverhaal is een weerspiegeling van het keukenverhaal geworden. Bij ons geen ellenlange lijst met vaste waarden, wel enkele klassiekers naast onze suggesties die regelmatig veranderen. Daarnaast is er een ruime selectie aan wijnen per glas. Katja begeleidt u graag bij uw keuze.
  • Frans/Belgisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit

Lea Segers

topadresje! zeker doen! lekker eten, ster waard, vriendelijke bediening, klein en gezellig!

di 22 mei 2018

M. uit Antwerpen

Een sfeervol en intiem interieur. Gezellig en comfortabel zitten. Smaakvol gedekte tafels. Persoonlijke en attente bediening. Verfijnde, creatieve en gevarieerde gerechten. En heerlijke wijnen. Dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ons bezoek was een schot in de roos.

za 19 mei 2018

Nancy Spiessens

Inmiddels reeds vaste klant hier en nog elke keer een verrassing van pure smaken en creatieve ideeën. Tot in de puntjes af! jullie worden alleen maar beter.

do 17 mei 2018

M. uit Deurne

Het was in één woord: subliem!

za 12 mei 2018