account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Les Années Folles

Les Années Folles

Gino kookt graag op gevoel. Hij vertrekt vanuit verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en laat vervolgens zijn creativiteit erop los. Dit resulteert in pure keuken waarin de smaak primeert. Rechttoe rechtaan, ontdaan van alle franjes. Eerlijk. Echt. Net zoals hijzelf.
Zijn keuken is persoonlijk. Soms gebaseerd op een recente ervaring, soms op een jeugdsentiment. Vaak is het inspiratie van de dag of zelfs van het moment. Ook uw persoonlijkheid laat hij op zijn eigen culinaire manier spreken.
Wij hebben bewust voor een menuconcept gekozen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit aan onze gasten bieden die bovendien betaalbaar is. Gino komt graag bij u aan tafel vertellen wat wij in huis hebben en wat hij ermee kan maken. Laat u begeleiden of laat u verrassen, de keuze is aan u.
Het wijnverhaal is een weerspiegeling van het keukenverhaal geworden. Bij ons geen ellenlange lijst met vaste waarden, wel enkele klassiekers naast onze suggesties die regelmatig veranderen. Daarnaast is er een ruime selectie aan wijnen per glas. Katja begeleidt u graag bij uw keuze.
  • Frans/Belgisch
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit

Kris Buckinx

Een leuke ontdekking. We komen zeker terug.

za 14 juli 2018

Serge Van Hoorick

Verrassende menukeuze en samenstelling, combinatie van klassieke Franse keuken met exotische tintjes. Ook het wijnarrangement was een prettige verrassing! Service was persoonlijk en heel attentvol. Voor de aangeboden kwaliteit was de prijs ok, voor wat hoort wat. De niet storende airconditioning was zeker welgekomen.

za 30 juni 2018

Yves De brauwer

Alweer superlekker gegeten met originele aangepaste wijnen. Ook de attentie voor mijn verjaardag was leuk! Wat ons betreft : een pareltje in Antwerpen. Tot binnenkort Yves

vr 22 juni 2018

K. uit Berchem

Zeer lekker! Zeer vriendelijk! Zeer flexibel!

ma 11 juni 2018