account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Les Eleveurs

Les Eleveurs

Bistronomie staat voor gastronomische keuken in een ontspannen sfeer waar iedereen terecht kan voor een familiemaaltijd of zakenlunch met oog voor een interessante prijs/kwaliteit verhouding in een hedentijds kader opgefleurd door lichtkunstenaar Yves Pauwels uit Asse.

De basis van onze keuken zijn lokale producten uit het Pajottenland, zo werken wij samen met vzw De Poel voor het kweken van onze verse groenten en kruiden. Wekelijks halen we verse hoeveboter bij Jeanneke en vlees bij de Berchemveldhoeve. Dagelijks werken wij met verse Noordzeevis en promoten we graag de minder populaire vissen uit het aanbod ter bescherming van het evenwicht in onze zeeën.

Onze wijnkaart is samengesteld volgens smaakervaring ongeacht de herkomst en omvat referenties naar ieders budget. Wij hebben ook een uitgebreide bierkaart met voornamelijk artisanale streekbieren. Vraag gerust raad voor de beste combinatie aan één van onze medewerkers.

In augustus 2015 herschiepen we onze keuken door de integratie van de modernste technologieën om ons cliënteel nog beter te verwennen. Kom gerust een kijkje nemen in de keuken.

Met deze formule loodsen wij “Les Eleveurs”, dat bestaat sinds 1897, nogmaals een nieuw tijdperk in.
  • Bistronomie
  • Gault&Millau
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.