account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Les Pieds dans le Plat

Les Pieds dans le Plat

"In augustus 2012 ging ik mijn zoon Max ophalen in Nîmes, waar hij net zijn stage had afgerond Bij Alexandre. We besloten ergens een hapje te eten om ons weerzien te vieren. We kwamen terecht in 'La mère Brazier', een restaurant met eenvoudige keuken in Lyon. Ik wist dat Max werkaanbiedingen had van meerdere prestigieuze restaurants. Toch besloten we -ergens tussen de 'Homard façon maison' en 'le poulet de Bresse'- om samen te werken. Zijn talent voor presentatie en mijn brede kennis en ervaring konden we bundelen om vernieuwing te brengen in de keuken. Max begreep al snel dat de vereniging van onze smaken niet strookte met de heersende restaurant-trends, en liet zijn hoop op een Michelinster varen. Ondanks onze tegendraadsheid, kregen we zes maanden later dan toch een ster van de Guide Michelin. We leren nog elke dag bij, en hopen dat oude en nieuwe klanten ons volgen in deze ontdekkingstocht." (Jean-Michel)
  • 1 *
  • Gault&Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Frederik Rudzik

Goed verzorgd en vriendelijk. In een aangename ambiance met persoonlijke aandacht en contact. We waren hier voor onze eerste trouwdag en we hebben een fijn goed verzorgd diner genoten met een ruimhartig wijnarrangement en zelfs een glaasje gekregen te ere van onze viering. Super bedankt voor de mooie middag. Frederik en Tai.

zo 05 december 2021

Quentin Lossignol

Repas très gourmand et cuissons parfaites le tout dans une ambiance feutrée avec un service agréable et souriant.

za 04 december 2021

Caroline Dumont

Très bon accueil - Mets savoureux - Service impeccable

za 04 december 2021

Paola Lunardo

Tout simplement parfait 👏👏👏

vr 03 december 2021