account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lev FoodBar

Lev FoodBar

Bib Gourmand Foodbar LEV! staat voor liefde voor mooie gerechten die allemaal de grootte van een tussengerecht hebben, eerlijke streekproducten, speciaal biertjes, top wijnen en oprechte gastvrijheid. LEV is eigenzinnig, stoer, vriendelijk, gul, sophisticated, uitgesproken, gaat voor kwaliteit, houdt van de Achterhoek, heeft lef en viert het leven. In LEV geeft Mike Vrijdag zijn signature aan de gerechten en is Marlon Natrop het gezicht van de FoodBar.

Voor koffie of thee met heerlijke patisserie, loungen & lunchen, een borrel tussendoor of serieus uit eten met een tafel vol verse, pure, ongecompliceerde gerechtjes.
  • WiFi
  • Vergaderzaal
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Heerlijk gegeten! Aanrader!

za 10 oktober 2020

M.

4 gangen verassingmenu gegeten. Was heerlijk! Top bediening. Aanrader!

za 10 oktober 2020

Nina Oosterink

Wat een ontzettend leuke plek! Super goed eten en mega goede service

vr 09 oktober 2020

C.

Op goed geluk een restaurant uitgekozen voor ons eerste bezoek aan Doetichem en we hebben echt heerlijk gegeten! Er werd uitstekend rekening gehouden met de melk- en glutenallergie van mijn vriend, het eten was van topkwaliteit, onze ober was ontzettend vriendelijk en behulpzaam (bovendien niet te opdringerig, absoluut een pluspunt) en de sfeer van het restaurant was erg aangenaam. Kortom, een hele goede ervaring en zeker een restaurant om terug te komen!

vr 09 oktober 2020