accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

't Lieve Leven

Contact

Laat je verrassen door pure, eerlijke smaken en combinaties met een knipoog. Huiskamerrestaurant ’t Lieve Leven biedt niet alleen de beste koffie uit de regio en de mooiste wijnen van over de hele wereld, in de exclusieve keuken worden de lekkerste streek- en seizoensproducten gebruikt. En dat zorgt voor zeer tevreden gasten: “Eigenlijk waren alle gerechten een feestje op het bord.” Eten op niveau tegen een betaalbare prijs, met beleving als sleutelwoord. Gasten worden namelijk culinair geëntertaind, terwijl de chef de gasten verwend aan de bar. Mét ambitie, want ’t Lieve Leven wil dé culinaire ‘hotspot’ van het centrum én de gemeente Vught worden.
  • WiFi
  • Frans/Belgisch
  • Fusion
  • € 50 - 100
  • Gault&Millau
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10Kwaliteit
  • 9.9/10Service
  • 9.3/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Conny Korthout

We hebben genoten van het 5- gangen diner. Het was verschrikkelijk lekker allemaal. En dan de gezellige sfeer maakt een avondje culinair eten compleet. Dank je wel aan de kok en gastheer Hilke!!!

za 20 mei 2023

Mirjam Mascini

Heerlijk gegeten. Verrassend restaurant beetje "verstopt" in Vught. Hylke maakt goede gerechten en heeft heerlijk bijpassende wijnen. Na 6 gangen hadden we ook genoeg gegeten. Onder de indruk van de wijze waarop hij alles georganiseerd heeft en in zijn eentje dit restaurant runt. We komen zeker keer terug!

vr 19 mei 2023

Karel Broos

Heel knus kader met een super relaxte chef. Eten was prijs/kwaliteit top. Als we dichterbij zouden wonen, zouden we dit regelmatig boeken. Proficiat !

wo 17 mei 2023

Bas Schapendonk

Heerlijk gegeten in dit leuke huiskamer restaurant. Knap dat de kok de hele avond in zijn eentje draait en alles in een mooi tempo en met goede kwaliteit op tafel krijgt. Top

vr 12 mei 2023