account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lijsterbes

Lijsterbes

De verlokkingen van de natuur

Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. Volgens een oude Ierse legende zou de vrouw zijn ontstaan uit de vrucht van een lijsterbes. Het is best mogelijk. Ook vrouwen kunnen erg aanlokkelijk zijn. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.
  • 1 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

S. uit Wetteren

Top op alle vlak

zo 23 september 2018

F. uit Zele

Het was zoals steeds uitstekend, ook de verhouding prijs/kwaliteit.

zo 23 september 2018

E. uit Zoersel

Fantastisch lekker gegeten. Vriendelijke ontvangst en bediening in een ongedwongen en losse sfeer. Aangenaam eigentijds en gezellig qua inrichting. We hebben een supergezellige avond beleefd, zeker voor herhaling vatbaar!

za 18 augustus 2018

Anne-Marie De Bosscher

Pure verwennerij. Fijne smaken, royale porties en veel aandacht voor de groenten. Lekkere hapjes bij de aperitief en wat de bij de koffie krijgt... hmmmm,.

di 31 juli 2018