no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted arrow right send calendar

Lijsterbes

Lijsterbes

De verlokkingen van de natuur

Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. Volgens een oude Ierse legende zou de vrouw zijn ontstaan uit de vrucht van een lijsterbes. Het is best mogelijk. Ook vrouwen kunnen erg aanlokkelijk zijn. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.
  • 1 *
  • Gault & Millau
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit

V. uit Lochristi

Zeer verzorgde en lekkere lente-menu in ontspannen kader met vlotte service

zo 20 mei 2018

Peter De Maesschalck

Fabulous!!!!

za 19 mei 2018

CARINE DE MIL

Wat een mooie zaak!!Vriendelijke ontvangst.We hadden eerst een apero met lekkere hapjes in de mooie tuin en daarna een heel gezellige tafel in het restaurant.Het eten was TOP.Vriendelijke en zeer goeie bediening door de maître.De baas komt even een babbeltje doen en wat een sympathieke man.Koffie namen we in het mooie salon.Kortom in dit mooi restaurant word je echt in de watten gelegd.Wat een unieke ervaring.We komen zeker terug.

di 15 mei 2018

E.

Heerlijk en eerlijk eten gezellige setting en vriendelijk personeel

za 05 mei 2018