account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lijsterbes

Lijsterbes

De verlokkingen van de natuur

Sorbus aucuparia is de wetenschappelijke naam van de Lijsterbes. ‘Sorbus’ is Latijn voor vrucht, terwijl ‘aucupor’ vogelvangst betekent. De Romeinen gebruikten de oranje bessen van deze boom als lokaas. Volgens een oude Ierse legende zou de vrouw zijn ontstaan uit de vrucht van een lijsterbes. Het is best mogelijk. Ook vrouwen kunnen erg aanlokkelijk zijn. In ons restaurant doen we elke dag ons best om onze gasten te verleiden, maar dan met natuurproducten die met de nodige creativiteit zijn bereid.
  • 1 *
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.3

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

heel fijne keuken uiterst verzorgd en met hoogwaardige producten zeer goede wijnselectie bij het menu verzorgde service

di 10 maart 2020

Lieven Peelman

Zeer aangenaam kader, leuke en cosy formule (aperitief en koffie in de gezellige open bar, nadien diner in mooi restaurant ), professioneel en vriendelijk onthaal en service, zeer lekkere keuken , ook de desserts waren top ( door jonge zeer talentvolle patissier). Wij zaten in de keuken aan een lange tafel met zicht op de activiteiten aldaar : een unieke ervaring!

vr 06 maart 2020

Peter Maes

Voorgerecht Hoppescheuten Hoofdgerecht Wagyu Nagerecht Dame Blanche 1 woord “Heerlijk...” Peter {:^)

do 05 maart 2020

Ricky Collewaert

Hele mooie zaak, culinair tafelen zonder stijve bedoelingen. Als troef een gezellige bar om te aperitieven en om af te sluiten met een koffietje! Het was top. Bedankt aan het Lijsterbesteam.

za 01 februari 2020