account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Locatie78

Locatie78

Locatie78 is een veelzijdig en gastvrij zalencentrum in de omgeving Utrecht (midden Nederland), in het gezellige centrum van Bunnik. Locatie78 leent zich uitstekend als locatie voor uw vergadering, feest, huwelijk, bedrijfs- of particulier evenement van 10 tot 250 personen. In onze drie naar uw wensen in te richten zalen verzorgen wij de volledige aankleding van uw activiteit: van culinaire invulling tot audiovisuele hulpmiddelen: Alles is mogelijk bij Locatie78!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.5/10   Kwaliteit
  • 9.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Mooie locatie op een centrale plek in het land. Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. Gezellige ruimte, voorzien van alle gemakken en lekkere koffie. Een heerlijke lunch die precies op tijd werd opgediend. Personeel was flexibel en erg behulpzaam. Wij komen zeker terug!

di 12 oktober 2021

Annette Groenevelt

Gewoonweg: uitstekend, Ontvangst, bediening, eten.

do 23 september 2021

J.

Voldeed geheel aan de verwachting.

za 18 september 2021

S.

We worden altijd heel gastvrij ontvangen, krijgen snel antwoord per mail als we een zaal willen reserveren. De lunch is heerlijk en de hele sfeer is goed. We komen er al jaren en zijn vaste gasten met onze trainingen omdat het zo fijn is.

vr 17 september 2021