no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Lola

Lola

Sinds de opening nu al zo een tien jaren geleden , is deze kosmopolitische brasserie een ware « klassieker » geworden, één van die adresjes waar je nooit genoeg van krijgt.

Het hedendaagse maar toch niet koele decor doorstond de tand des tijds. Noem het tijdloos dankzij een spel van volumes, kleuren, hout, steen en glas. De ‘habitués’ verzamelen graag rond de grote, lange toog om er zowel ’s middags als ’s avonds een hapje te eten. Je gaat dan ook makkelijk tot de grote “familie” van Lola behoren: je bevindt er je op gekend terrein, je groet en wordt begroet, nieuwtjes worden uitgewisseld…

Dit restaurant leeft, beweegt en dat is niet in het minst de verdienste van het hele team, te beginnen met Caroline in de zaal en Larbi in de keuken.

Sinds de opening is Lola trouw gebleven aan zijn politiek van gerechten voor alle beurzen, lichte en verse bereidingen die variëren op het ritme van smaken. Trendy, ontegensprekelijk….en een must
  • Gault & Millau
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit

J.

Que dire si ce n'est que choisir LOLA pour une bonne soirée "gustative" est le BON CHOIX

ma 02 april 2018

J.

Everything was excellent! Loved Lola's Gin cocktail and the lamb. It was cooked perfectly. My husband is now a new fan of salmon-trout fish eggs.

zo 01 april 2018

F. uit Herent

Correcte producten en correcte bediening.

zo 18 maart 2018

Paul Ymkers

Very good luncheon on the Sunday. Tasteful and delicate void accompanied with nice red and white wine.

za 24 februari 2018