account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lot & de Walvis

Lot & de Walvis

Hoi!

Ik ben Lot. Samen met mijn busje de Walvis reisde ik de hele wereld over. Het is mijn trouwste reismaatje die me overal naartoe bracht. We bezochten de mooiste baaien van Zuid-Afrika, gingen naar de leukste marktjes op Ibiza, cruiseden door Zuid-Frankrijk en bezochten de pittoreske dorpjes van Italië. Waar anderen rechtsaf gingen, maakte ik met mijn Walvis juist eigenwijs een bocht naar links. Ik lag op de mooiste verlaten stranden, ontmoette de leukste mensen, kwam bij de gezelligste cafeetjes en ontdekte de lekkerste lokale specialiteiten.
Na deze fantástische wereldreis, ben ik nu thuis. Hier in de haven van Leiden. Al mijn ervaringen, ideeën en souvenirs van deze reizen komen samen in mijn eigen restaurant genaamd Lot en de Walvis. Het is een nieuwe, fijne plek aan de haven van Leiden met een altijd zonnig terras. Op de kaart staat gewoon lekker eten dat met liefde is bereid door onze knappe koks.
Het interieur is met zorg uitgezocht en een gezellige mix van vintage, design en gewoon leuk. Je kan er je dag goed beginnen met een stevig ontbijt en heel gezellig eindigen met vrienden. De koffie is er heerlijk, net als de tonics & gin. Water krijg je van mij. Ik zorg voor relaxte muziek en vriendelijke bediening. Op zonnige dagen zet ik buiten de BBQ aan, organiseer ik een leuke hippiemarkt, regel ik een leuke band of waar ik op dat moment maar zin in heb.
Ontsnap hier aan de drukte en geniet, eet en drink, droom en doe nieuwe inspiratie op. Ik wil dat je je er vrij voelt en er jezelf kan zijn. Veel plezier!

X Lot
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.6

Gemiddelde score

  • 8.6/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Super locatie, eten en sfeer

ma 09 december 2019

N.

Alles was goed geregeld en we hebben lekker gegeten met een grotere groep. Contact hierover verliep heel vlot, ook dat was prettig!

zo 01 december 2019

L.

Superleuke plek, goede bediening en heerlijk eten!

vr 08 november 2019

E. uit Wassenaar

Vanavond voor het eerst binnen gegeten - in de zomer nml buiten op het terras - en wat was het weer heerlijk bij jullie!! De sfeer, super energieke en attente bediening en pure gerechten. Echt super fijn! Dank jullie wel Lot € co

do 07 november 2019