no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Lou's plek

Lou's plek

Love food, eat well.

De plek voor een snelle hap, een uitgebreide lunch, een vlotte babbel, een lekker biertje. De plek om te lezen, te piekeren, te genieten. Alleen, met uw gezin of onder vrienden. De plek waar pure producten de pannen van het dak spelen.
Lou’s Plek serveert gerechten waar je blij van wordt. Spring gerust binnen en snuif alle geuren en smaken op. Lou’s plek engageert zich om eenvoudige, lekkere gerechten klaar te maken. Authentiek, soms met een twist. Smakelijke gerechten met een verhaal. Feel good food om helemaal alleen op te smullen of om te delen met al wie je lief is.
Lou’s Plek kiest resoluut voor topingrediënten. We besteden veel aandacht aan hoe we een gerecht op tafel zetten. Mooi servies, het juiste kleuraccent. Bij ons kan je terecht voor een totaalconcept.
  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.7/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.2/10   Prijs/kwaliteit

S. uit Sint-Pieters-leeuw

Prima eten, steeds alles onmiddellijk aangevuld. Heel divers buffet . Jammer dat er geen verzorgingstafel aanwezig is in de toiletten om je baby te verschonen

zo 01 april 2018

M. uit groot-Bijgaarden

De pasta met champignons en gepocheerd eitje en truffel was echt heel lekker! Origineel!

wo 28 februari 2018

F.

Eens wat anders dan de traditionele brunches die een pak duurder zijn maar eigenlijk meer een diner in buffet vorm zijn. Bij lou's plek is het echt een brunch.

za 24 februari 2018

F. uit Dilbeek

Eten was zoals altijd lekker van hapje tot dessert. Bediening was ook in orde. Attent en humoristisch en wij konden het smaken. :-)

di 13 februari 2018