account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Louise

Louise

Voilà, daar is ze! Vanaf haar drempel zwaait ze je al tegemoet. Bonjour, Louise! Ja, het kan niet anders of je werd verwacht. Zo is Louise. Ze is er voor jong en oud, voor vaste gasten en toevallige voorbijgangers, voor iedereen. Aan haar deur is het altijd alsof je thuiskomt. Dus schuif nu maar vrolijk aan, en laat ze dadelijk voor je koken. Ze weet wel wat je lekker vindt. Kom je er zelf ook even bij zitten, Louise? Wat is het gezellig hier. Fijn dat je er bent.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9/10   Service
  • 8.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Fantastisch

wo 01 juli 2020

J.

Heerlijk eten !!

za 27 juni 2020

L.

Très sympa!

vr 26 juni 2020

Amber de Bruin

Gelegen aan de mooiste haven in Rotterdam is het bij Louise altijd een feestje. Franse chansons op de achtergrond, het geroezemoes van de gasten om je heen, de enthousiaste en geweldige bediening die er alles aan doet om de door de keuken overduidelijk met liefde bereide gerechten op prachtige oude borden uit te serveren. Klassieke Franse kaart: de steak tartare is fantastisch op smaak, de côte de boeuf is heerlijk zacht gegaard en smelt op je tong. Het is altijd een feest om bij Louise te mogen eten.

do 25 juni 2020