account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Louise

Louise

Voilà, daar is ze! Vanaf haar drempel zwaait ze je al tegemoet. Bonjour, Louise! Ja, het kan niet anders of je werd verwacht. Zo is Louise. Ze is er voor jong en oud, voor vaste gasten en toevallige voorbijgangers, voor iedereen. Aan haar deur is het altijd alsof je thuiskomt. Dus schuif nu maar vrolijk aan, en laat ze dadelijk voor je koken. Ze weet wel wat je lekker vindt. Kom je er zelf ook even bij zitten, Louise? Wat is het gezellig hier. Fijn dat je er bent.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.6/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Hanno Hoogerdijk

Een heerlijke ervaring door een uiterst gastvrij personeel waar je je meteen thuis voelt en de grote verwachting van het eten dubbel en dwars waar gemaakt. Voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen!

di 13 oktober 2020

Mariska Mariska van Zetten

Prachtige zaak, alles klopt. Erg leuk om boven te starten met een (aangeboden) apertief.

do 08 oktober 2020

Jaap Van Der Land

Snelle en vriendelijke bediening. Gezellig restaurant met goede gerechten voor een goede prijs. Aanrader!!

za 03 oktober 2020

Chantal De klerk

Prachtige zaak, alsof je ergens in Frankrijk een restaurant binnen loopt. Aardige bediening en zalig eten. Enige minpuntje is de kleine kaart. Zeker als je alleen vis of vegetarisch eet is er weinig keus. Wijn was zalig! Wij komen snel terug!

za 03 oktober 2020