account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lounge en Restaurant Westsingel

Lounge en Restaurant Westsingel

May all who enter as guests, leave as friends!
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.4

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P.

Heerlijk eten mooie opgemaakte borden en lekkere non alcoholische cocktails uit de bar. Alleen jammer dat ze geen wijn 0.0 serveren. Een mooie aanwinst voor Amersfoort.

vr 09 augustus 2019

Angela Dijksma

We hebben onwijs genoten. Het was met recht een culinaire beleving van begin tot eind! We komen zeker terug.

do 01 augustus 2019

F. uit Amersfoort

Wat een geweldig restaurant. Wat een warme ontvangst, echt iedereen straalt uit dat je welkom bent, allemaal vrolijk, blij, enthousiast. Super. En wat een prachtige locatie, terrastuin en ambiance. Bijzonder is natuurlijk dat er geen kaart is, maar dat je kunt aangeven wat je niet of juist wel wilt eten en ook het aantal gerechten kunt kiezen. De gerechten zijn allemaal stuk voor stuk verrassend en prima van smaak. Hoog niveau! Wat een smaken. Goede wijnen bij de gerechten, waarbij je bij elk gerecht eerst de wijn mag proeven. De eigenaren maken bij iedereen een praatje, geven uitleg. Extra beleving en echt top: de koks komen zelf het gerecht serveren en leggen vol trots en enthousiasme uit wat ze gemaakt hebben. Beleving en passie. Kortom. Een echt heerlijk avondje uit (eten). Het kan niet lang duren voordat ze een hoge notering in bijvoorbeeld de Lekker of Michelin gids (of een ster) krijgen.... Absoluut een van de beste restaurants van Amersfoort.

za 27 juli 2019

Brenn de Bree

Prachtige zaak waar je de passie kan voelen op alle fronten...

wo 24 juli 2019