account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Lou's plek

Lou's plek

Love food, eat well.

De plek voor een snelle hap, een uitgebreide lunch, een vlotte babbel, een lekker biertje. De plek om te lezen, te piekeren, te genieten. Alleen, met uw gezin of onder vrienden. De plek waar pure producten de pannen van het dak spelen.
Lou’s Plek serveert gerechten waar je blij van wordt. Spring gerust binnen en snuif alle geuren en smaken op. Lou’s plek engageert zich om eenvoudige, lekkere gerechten klaar te maken. Authentiek, soms met een twist. Smakelijke gerechten met een verhaal. Feel good food om helemaal alleen op te smullen of om te delen met al wie je lief is.
Lou’s Plek kiest resoluut voor topingrediënten. We besteden veel aandacht aan hoe we een gerecht op tafel zetten. Mooi servies, het juiste kleuraccent. Bij ons kan je terecht voor een totaalconcept.
  • Frans/Belgisch
  • Terras
  • € 0 - 25
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.2/10   Kwaliteit
  • 8.7/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Lekkere, gevarieerde en uitgebreide brunch. Aanrader!

zo 02 juni 2019

Jolien Vereertbrugghen

We vierden de vrijgezellen van mijn beste vriendin en deze brunch was de afsluiter van een geslaagd weekend. Maar wat een afsluiter! Top service, top gerechtjes, top locatie! We konden het niet beter wensen!

zo 12 mei 2019

Caroline Constandt

Al veel positiefs gehoord over de brunch bij Lou’s plek en bij eerste bezoek werd dit bevestigd. Fantastisch! Hadden het zelf niet beter kunnen doen, en ombdie reden gaan (wij althans) graag eens buitenhuis eten.

zo 12 mei 2019

B.

Een heerlijke formule met superformidastische gerechtjes. Genieten van het begin tot het einde.

zo 31 maart 2019