account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Luden

Luden

Luden Utrecht laat je graag weten wie zij zijn en wat zij willen uitstralen, namelijk: Utrechters en bezoekers aan de mooie stad Utrecht een omgeving bieden waarin zij zich thuis voelen. Dat kan op het terras aan de voor- of achterzijde, in de sfeervolle brasserie, aan de bar of in de grote en betoverende spiegelzaal. Bij Luden in Utrecht geniet je van een kop koffie, een borrel met of zonder hapje, een snelle maaltijd of een uitgebreid menu: welkom!
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.4

Gemiddelde score

  • 8.4/10   Kwaliteit
  • 8.4/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E. uit Huizen

We hebben een, in alle opzichten, heerlijke avond gehad. Eten was als vanouds erg lekker en de bediening top! We hadden alleen tijd voor een hoofdgerecht aangezien we naar een concert in de Janskerk gingen. Daar werd heel goed rekening mee gehouden. We komen snel terug voor een wat langer bezoek 🤪

za 16 februari 2019

M.

Geweldig, alles was perfect!

do 14 februari 2019

J.

Een heel leuk en gezellig restaurant, met top bediening. De high wine is een echte aanrader. Hele lekkere wijnen en de hapjes passen er goed bij.

di 29 januari 2019

W.

Wij hebben een high tea gedaan en dit is heel erg goed bevallen. Het eten was fantastisch, het was echt allemaal heerlijk. En ook het personeel was heel vriendelijk. Bedankt voor de fijne ervaring!

za 19 januari 2019