account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

M-Bistro

M-Bistro

Wij heten je van harte welkom op de website van ons restaurant M Bistro. Je vindt ons restaurant vlakbij de Grote Markt van Nieuwpoort.

Elke dag zoeken we goeie producten en leuke combinaties, prettige wijnen en lekkere sappen. Zo bieden we graag eens 'iets anders' aan. Eventjes ontsnappen aan een drukke dag of genieten van een avondje tafelen? We verzorgen het graag.

We werken ook aan een ruim terras, waar we je graag volgend voorjaar ontvangen. Met zicht op de kruidentuin, hopen wij je daar te mogen verrassen met een orgineel gerecht, een mooie wijn of een zalig streepje zon misschien?

Hopelijk tot binnenkort!

Sofie en Mattias
Team M Bistro
  • 1 *
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marc Delecluyse

Dessert. Met tomaat : exquis en origineel

di 11 augustus 2020

D.

Heerlijk ontspannen gegeten met gezin in de tuin. We werden verrast met maar liefst 4 amuses vooraf aan het marktmenu. M Bistro is wat ons betreft een echt aanrader

vr 07 augustus 2020

Rudy Vervliet

Het was onze eerste kennismaking met M-Bistro. Wij waren aangenaam verrast van de verzorgde amuses en kleine gerechtjes. Ook de service was uitstekend. De snoeperijtjes die bij de koffie waren, was ook dik in orde en lekker. Als wij nog eens in Nieuwpoort verblijven, komen wij zeker terug.

di 04 augustus 2020

S. uit Koksijde

Leuke avond gehad in aangenaam kader. Lekker gegeten. Zeer veel aandacht voor veiligheidsmaatregelen covid 19. Leuke bediening. Top!!

za 01 augustus 2020