account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

M-Bistro

M-Bistro

Wij heten je van harte welkom op de website van ons restaurant M Bistro. Je vindt ons restaurant vlakbij de Grote Markt van Nieuwpoort.

Elke dag zoeken we goeie producten en leuke combinaties, prettige wijnen en lekkere sappen. Zo bieden we graag eens 'iets anders' aan. Eventjes ontsnappen aan een drukke dag of genieten van een avondje tafelen? We verzorgen het graag.

We werken ook aan een ruim terras, waar we je graag volgend voorjaar ontvangen. Met zicht op de kruidentuin, hopen wij je daar te mogen verrassen met een orgineel gerecht, een mooie wijn of een zalig streepje zon misschien?

Hopelijk tot binnenkort!

Sofie en Mattias
Team M Bistro
  • 1 *
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

F. uit Koksijde

Super. Fris en fantastische combinaties

di 14 januari 2020

S.

Dit is reeds de 4de keer dat we hier komen om onze huwelijksverjaardag te vieren en ook deze keer waren we 100% tevreden van de uitstekende gerechten. Wij zullen blijven terugkomen voor deze overheerlijke gerechten en vriendelijke bediening.

za 11 januari 2020

Catherine Vanderzipe

Het was excellent. Zeer fijne originele keuken. Hebben ervan genoten komen zeker terug.

za 11 januari 2020

Lode Rossey

Eerste bezoek aan M-Bistro maar zeker niet het laatste. Leuk decor, vriendelijke bediening en last but not least kwaliteit in het bord was TOP

za 11 januari 2020