account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

MAAKbar

MAAKbar

MAAKbar is dé ontmoetingsplaats in Leuven rond delen, herstellen en hergebruik.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN MAAKBAR?

* Alles begint bij het juiste gereedschap. Maar soms heb je dat maar enkele keren nodig in je leven. Of heb je geen plaats om het te stockeren. Dan is er de GEREEDSCHAPPENBIB waar je als lid van MAAKbar een heel jaar gereedschap kan uitlenen. Denk maar aan boormachines, zaagmachines, lasposten ... Check alles wat uitgeleend kan worden hier.

* We moeten terug kapotte spullen herstellen. De maandelijkse REPAIR CAFES in MAAKbar zijn daarbij een vaste waarde. Maar we trekken ook regelmatig de stad in om herstelnamiddagen te organiseren op locatie.

* Maak iets nieuws van iets ouds. UPCYCLING noemt men dat tegenwoordig. Ga met de naaimachines of ander gerief bij MAAKbar aan de slag en maak van je favoriete stofje eens iets compleet anders. Onze ruimte is gratis te gebruiken tijdens de openingsuren.

* Volg één van de vele WORKSHOPS die in MAAKbar worden georganiseerd. Zij zetten je op weg om de dingen thuis zelf aan te pakken. Of kom met een eigen idee voor een workshop.