account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

MOMS PLACE

MOMS PLACE

Baby Wellness
Een heerlijke ontspannende sessie zowel voor ouders als baby! De baby dobbert rond in een spabadje met water van een heerlijke 36°C, en dit met of zonder bubbeltjes (al naar gelang wat de baby graag heeft :-). Nadien wordt door de ouders een speciaal afgestemde babymassage gegeven. Dit wordt door ons voorgetoond. ‘De baby slaapt na afloop gegarandeerd als een roosje!
Massages
Onze ontspannende massages kunnen zowel pre- als postnataal geboekt worden. Bij de prenatale massage (zwangerschapsmassage) wordt erop toegezien dat de aanstaande mama zo optimaal en comfortabel mogelijk ligt! De druk en focuspunten van de massage worden afgestemd met de klant. Bij bepaalde klachten kan langer op een specifieke zone worden gewerkt. Er wordt ook met een neutrale olie gewerkt zonder toevoegingen waardoor dit zeker niet schadelijk is voor de baby.
Bij de postnatale massage kan gebruik gemaakt worden van massageolie met geurtjes waaruit de klant zelf kan kiezen.
Voedingsadvies
Omdat zwangerschapskilo’s soms hardnekkig kunnen blijven plakken, en dit in combinatie met een druk gezinsleven niet altijd evident is om zelf aan te pakken, bieden wij hiervoor ondersteuning! De methode is gebaseerd op gezonde en niet-bewerkte voeding. Het is geen dieet, wel een aanpassing van de levensstijl. Hierdoor wordt het resultaat wat minder snel bereikt, maar kan je dit wel blijven volhouden.
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Marie Cattrysse

Het was de 3de keer dat Nand langskwam maar zeker niet de laatste keer! Altijd zeer vriendelijk onthaal gehad en het doet Nand lichamelijk zeer goed. Daarbij vind hij het dan nog zeer leuk ook!

vr 31 januari 2020

V.

vriendelijke ontvangst - leuk dat de naam van ons kindje op het scherm stond leuke formule - 45 minuten was ideaal voor onze spruit en was daarna uitgeteld

za 04 januari 2020

T.

Superleuk moment beleefd! Zowel ons dochtertje als wijzelf hebben genoten! Vriendelijk en rustig onthaald.

do 02 januari 2020

A. uit Oostrozebeke

Onze vriend heeft er zó van genoten. Van lachen tot gewoon ontspannend 'hangen' in het water. We waren zeer tevreden en voelden ons zeer welgekomen. Top om te doen!

do 28 november 2019