accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

MOMS PLACE

Contact

Social media

Baby Wellness
Een heerlijke ontspannende sessie zowel voor ouders als baby! De baby dobbert rond in een spabadje met water van een heerlijke 36°C, en dit met of zonder bubbeltjes (al naar gelang wat de baby graag heeft :-). Nadien wordt door de ouders een speciaal afgestemde babymassage gegeven. Dit wordt door ons voorgetoond. ‘De baby slaapt na afloop gegarandeerd als een roosje!
Massages
Onze ontspannende massages kunnen zowel pre- als postnataal geboekt worden. Bij de prenatale massage (zwangerschapsmassage) wordt erop toegezien dat de aanstaande mama zo optimaal en comfortabel mogelijk ligt! De druk en focuspunten van de massage worden afgestemd met de klant. Bij bepaalde klachten kan langer op een specifieke zone worden gewerkt. Er wordt ook met een neutrale olie gewerkt zonder toevoegingen waardoor dit zeker niet schadelijk is voor de baby.
Bij de postnatale massage kan gebruik gemaakt worden van massageolie met geurtjes waaruit de klant zelf kan kiezen.
Voedingsadvies
Omdat zwangerschapskilo’s soms hardnekkig kunnen blijven plakken, en dit in combinatie met een druk gezinsleven niet altijd evident is om zelf aan te pakken, bieden wij hiervoor ondersteuning! De methode is gebaseerd op gezonde en niet-bewerkte voeding. Het is geen dieet, wel een aanpassing van de levensstijl. Hierdoor wordt het resultaat wat minder snel bereikt, maar kan je dit wel blijven volhouden.