accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Madam Jeanne

Contact

De formule blijft de simpele maar unieke combinatie van een gezellige setting, een vaste menu per avond & comedy of concert, zonder daarbij de huidige maatregelen uit het oog te verliezen. Kortom, 13 intieme avonden met kleine en grote cultuurhelden, gaande van comedy, singer songwriter, tot surf en zelfs metal. Eten, drinken, muziek en goei compagnie, wat heeft ne mens nog meer nodig?!
  • Afhalen
  • Valentijnspecial
  • Terrassen
Afhalen
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.6/10Kwaliteit
  • 9.6/10Service
  • 9.5/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J.

We waren met een groep van 17 mensen. Dankzij de goede voorbereiding (doorgeven menu's van iedereen op voorhand, tijdig reserveren) liep alles prima! Lekker eten en goede bediening.

vr 18 november 2022

Katrien De Meersman

Aangepast aan de noden van de klant, super lekker en heerlijk vers, stipt en service door heel vriendelijk personeel.

vr 18 november 2022

Rita Somers

Het was een hele toffe ervaring. Alles ging vlot en vriendelijk. Het eten werd mooi opgediend en was super lekker. Wij komen zeker terug. Toch maar reserveren want het loopt al heel vlug vol, wat natuurlijk wil zeggen dat de klanten het leuk vertoeven vinden! Rita en Lieven

do 17 november 2022

K. uit Opwijk

Heel, héél fijn dat er ook aandacht is voor mensen met een glutenintolerantie! En het glutenvrije broodje was dan nog heel lekker ook - dat is niet vanzelfsprekend. Ik kom nog terug!

wo 16 november 2022