accountchevron downchevron leftpersonsno notificationsfriendscowno favoritesno search resultsno appointmentsno giftcardsdeletearrow rightsendcalendar

Madonna

Contact

Madonna is het grand café, fine dining restaurant en bar van het vernieuwde Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA). Madonna is er voor zij die genieten van een snelle hap, lunch of een verfijnd diner, vergezeld van een heerlijk glas wijn, streekbier of een lekkere koffie. Voor Antwerpenaren én dagtrippers. Voor de kunstliefhebbers en de bon vivants. Kortom, Madonna is er voor iedereen die schone momenten verzamelt. Voor een bezoek aan het grand café overdag hoeft u niet te reserveren. Wij kijken er alvast naar uit u te mogen ontvangen in een prachtig gerenoveerd kader.
  • € 25 - 50
  • € 50 - 100
  • > € 100
Koop cadeaubon
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10Kwaliteit
  • 9.2/10Service
  • 8.4/10Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K. uit Mechelen

Genoten van lekker eten, luxe sfeer en uitstekende bediening! Voor herhaling vatbaar !

di 19 september 2023

Arlette Romijn

Wat een mooi, gaaf restaurant. De inrichting valt meteen op. Mooie gerechten, mooie producten het klopt allemaal. Wij hebben een top avond gehad, ontzettend genoten.

zo 17 september 2023

Rob Heemskerk

Pure verwennerij in Madonna. In een prachtige ambiance was het genieten van verrukkelijke gerechten, met daarbij steeds de juiste adviezen als het ging om de wijnkeuze. Kortom, een geweldige avond!

za 16 september 2023

D.

Een fantastische avond gehad met lekker eten en een TOP bediening. Dank u Florence om ons thuis te doen voelen!! Dikke 10/10.

vr 15 september 2023