account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Maison Maite

Maison Maite

MAISON MAITE – HAIR & BEAUTYCONCEPTS

Kapsalon ~ Hairextension salon ~ Nagelstudio Huidverbeteringsinstituut ~ Spa ~ Zonnecenter

Als een professioneel Redken kapsalon & Esthederm huidverbeteringsintituut verzorgen & bezorgen wij U graag de perfecte look. Kwaliteit, creativiteit & onze wekelijkse bijscholingen zijn de pijlers in het salon.

Wij verwelkomen regelmatig grote nationale en internationale namen . Maison Maite is daarom ook in de media zeer actief & bracht het salon zopas hun 1e internationale hairextension collectie uit

Voor Uw ideale kapsel & ontspannende beautybehandeling verwelkom ook wij U graag in ons salon. Een glaasje cava staat reeds klaar …
 • Dames
 • Heren
 • Pedicure
 • Manicure
 • Gelaatsbehandelingen
 • Ontharing
 • Make up
 • Zonnecenter
Stel een vraag
Beoordelingen

9.8

Gemiddelde score

 • 10/10   Kwaliteit
 • 9.9/10   Service
 • 9.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

D. uit Bekkevoort

Zeer vriendelijk ontvangen. Meer dan voldoende uitleg gekregen over het plan van aanpak van het huidige bezoek en de volgende bezoeken. Zeer eerlijke mening over wat kan en niet kan, of wat nodig is. De lichte hoofdmassage tijdens het wassen van de haren is een leuke extra touch! Wat een luxe dat je op zondag bij een kapper terecht kan om je haren te laten kleuren!! Het principe van colorday waarbij je met het masker naar huis kan of je haren zelf kan stylen is leuk meegenomen om zowel de prijs te drukken als je haren de kans te geven om extra te verzorgen door het masker langer te laten inwerken. Ik kom absoluut terug!!!

zo 23 februari 2020

Daisy Van de Velde

Heel warm onthaal. Je word telkens bedient met wat te drinken en een klein hapje gedurende de tijd die je daar zit. Maité legt altijd alles uit vooralleer ze eraan begint en berekend ook eerst het te betalen bedrag (positief, want soms is het anders wel verschieten als je het niet weet). Voor de 2de keer Extensions bij haar geplaatst en zeer tevreden over het resultaat (again!) Zij is een krak in haar vak. Voor extensions is er maar 1 adres ! MAISON MAITE - STYLING LOUNGE !

wo 19 februari 2020

A. uit laakdal

Zeer vriendelijk en behulpzaam, met kennis van zaken. Duidelijke uitleg over nazorg extension. Plezierige ervaring, niet op verkoop gericht maar op het helpen van mensen met haar-problemen. :-)

ma 17 februari 2020

P. uit Tienen

Maite is een topkapster die je alleen maar laat vertrekken met het perfecte pinterest kapsel en je haar gezond houdt. Haar passie en eerlijkheid in haar advies zijn echt top, en wat ze daarna waarmaakt is keer op keer telkens verbazend mooi!

vr 31 januari 2020