account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mampoko

Mampoko

Aan de rand van het bruisende stadscentrum van Antwerpen bevindt zich het gekende eetcafé Mampoko ondergebracht in een prachtig en met eer gerestaureerd karaktervol hoekpand.

De smaakvolle inrichting straalt pure nostalgie en authenticiteit uit en nodigt u uit om plaats te nemen in zijn comfortabele omgeving.

U bent dagelijks en doorlopend welkom om op deze sfeervolle locatie uitgebreid en verzorgd te ontbijten, lunchen of dineren vergezeld met een heerlijke selectie wijnen en bieren.

Tevens kun je in Mampoko genieten van een glaasje wijn, een koffie of een drankje aan de bar of op het zonnige terras met uitgestrekt zicht over de vernieuwde leien. Mampoko biedt je de mogelijkheid te kiezen tussen de traditionele vaste menukaart en een ruime keuze aan creatieve suggesties.
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Sigrid Joosens

Heel gezellig binnen, vriendelijk en behulpzaam personeel, maar vooral: lekker ontbijt!

za 17 oktober 2020

Suzanne Van Gorp

Hier kom ik zeker er vast nog terug! Heel gezellig, gemoedelijk en lekker (en gemakkelijk bereikbaar).

do 15 oktober 2020

H.

Mijn vriendin en ik hebben een fijne avond gehad. Een fijne omgeving, lekker gegeten met een heerlijk wijntje en koffie achteraf. Bedankt In deze vreemde tijden een momentje normaal doen in de mate van het mogelijke. Jullie zorgden ook voor een coronavrije omgeving. Nogmaals bedank voor alles.

di 13 oktober 2020

R.

Top zoals altijd !!!

di 13 oktober 2020