account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mampoko

Mampoko

Aan de rand van het bruisende stadscentrum van Antwerpen bevindt zich het gekende eetcafé Mampoko ondergebracht in een prachtig en met eer gerestaureerd karaktervol hoekpand.

De smaakvolle inrichting straalt pure nostalgie en authenticiteit uit en nodigt u uit om plaats te nemen in zijn comfortabele omgeving.

U bent dagelijks en doorlopend welkom om op deze sfeervolle locatie uitgebreid en verzorgd te ontbijten, lunchen of dineren vergezeld met een heerlijke selectie wijnen en bieren.

Tevens kun je in Mampoko genieten van een glaasje wijn, een koffie of een drankje aan de bar of op het zonnige terras met uitgestrekt zicht over de vernieuwde leien. Mampoko biedt je de mogelijkheid te kiezen tussen de traditionele vaste menukaart en een ruime keuze aan creatieve suggesties.
Stel een vraag
Beoordelingen

8.9

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Rita Vannoote

Voor de eerste keer ontbijt genomen in deze zaak. Zeer vriendelijk onthaal en beleefd. Zeer verzorgd ontbijt. Bedankt hiervoor en tot later.

za 22 september 2018

Alain Fanal

Komen zeker nog terug

ma 27 augustus 2018

eva SWERTS

Echt top!

di 21 augustus 2018

Jurgen De Baets

Alles lekker vers en voldoende, leuk interieur en vlotte bediening!

za 18 augustus 2018