account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mangerie Weselo

Mangerie Weselo

Welkom in Mangerie Weselo, een leuke plaats om even halt te houden, een adres waar een ver verleden een leuke en nieuwgezinde toekomst krijgt. Het gebouw “hoeve Boerenbril” dateert van 1729 en deed vroeger dienst als pachthoeve onder het norbertijnenbewind van de abdij van Mol-Postel.

De seizoenen en laatste trends laten we niet aan ons voorbij gaan en we zijn dan ook steeds op zoek om jullie op een aangename en verrassende manier te laten kennis maken met onze gerechten.

An en Dieter
  • Lipton steunt de horeca cadeaubonactie
  • Laadpaal auto
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.8/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A. uit Balen

We namen het verrassingsmenu (foodsharing). Het eten was erg lekker en het was aangenaam om zowel wat vis als vlees op tafel te hebben. We bestelden wat extra frietjes voor bij het hoofdgerecht. Deze waren er binnen no time. Ook de bediening was zeer vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug!

za 25 juli 2020

Michelleke Schillebeeckx

Lekker gegeten op het super gezellig terras! Complimenten voor de bediening en de chef.

za 18 juli 2020

S. uit Balen

Heel lekker gegeten! Een leuk concept waarbij je verschillende gerechtjes kan proeven. Ideaal om ontspannen te tafelen!

za 18 juli 2020

R.

Het was heel lekker, mooi gepresenteerd, geen poespas bij de bediening, maar gewoon zoals het hoort (beleefd, goede uitleg over de gerechten, een vleugje humor...). Kortom: een aanrader! De formule van foodsharing was een schot in de roos.

do 16 juli 2020