account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mangerie Weselo

Mangerie Weselo

Welkom in Mangerie Weselo, een leuke plaats om even halt te houden, een adres waar een ver verleden een leuke en nieuwgezinde toekomst krijgt. Het gebouw “hoeve Boerenbril” dateert van 1729 en deed vroeger dienst als pachthoeve onder het norbertijnenbewind van de abdij van Mol-Postel.

De seizoenen en laatste trends laten we niet aan ons voorbij gaan en we zijn dan ook steeds op zoek om jullie op een aangename en verrassende manier te laten kennis maken met onze gerechten.

An en Dieter
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.4/10   Kwaliteit
  • 9.2/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

K.

We hebben van het suggestiemenu genoten , lekker van hapje tot hoofdgerecht . Vriendelijke ontvangst en bediening .

vr 15 november 2019

Anita en Gilbert Michiels - Leys

Zoals gewoonlijk is het super vertoeven in de weselo. We hebben het nieuwe voorgerecht ‘gerookte carpacio’ uitgeprobeerd en het was heel apart maar super lekker. Een aanrader.

za 09 november 2019

A. uit Balen

Zowel het eten als de bediening was uitstekend. De scampi's uit de josper en de zesrib zijn een absolute aanrader! Een pluim voor zowel de keuken als de bediening.

za 02 november 2019

Monique Philipsen

Lekker en voldoende gegeten. Duo van hert was overheerlijk! Ook de Dorade vis was zeer smaakvol klaargemaakt. Alle gerechten waren voorzien van voldoende warme seizoensgroenten en mooi geserveerd in een bokaal. Sfeervolle en mooie zaak waar je gezellig kan tafelen. Vriendelijke bediening.

vr 01 november 2019