account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mangerie Weselo

Mangerie Weselo

Welkom in Mangerie Weselo, een leuke plaats om even halt te houden, een adres waar een ver verleden een leuke en nieuwgezinde toekomst krijgt. Het gebouw “hoeve Boerenbril” dateert van 1729 en deed vroeger dienst als pachthoeve onder het norbertijnenbewind van de abdij van Mol-Postel.

De seizoenen en laatste trends laten we niet aan ons voorbij gaan en we zijn dan ook steeds op zoek om jullie op een aangename en verrassende manier te laten kennis maken met onze gerechten.

An en Dieter
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.1/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

E.

Het eten en de bediening was weer super. De kwaliteit van de gerechten is 👍👍👍👍👍

za 11 mei 2019

R.

Het is altijd gezellig om in Weselo te gaan eten. De service is er altijd heel vriendelijk. Het eten wordt altijd goed op tijd gebracht en mooi geserveerd en bovendien altijd heel lekker voor een goede prijs. We gaan er geregeld eten en is ons favoriet restaurant, zowel om binnen te zitten als op het hele mooie terras. Wij blijven het iedereen aanraden!!

za 04 mei 2019

E.

Gezellige mangerie, heel lekker gegeten, mooi gepresenteerd, ruime porties. Ook de vegetarische vol au vent was lekker gekruid, een gerecht waar over nagedacht was, wat voor een vegetarische keuze niet vaak voorkomt.

zo 28 april 2019

S. uit Mol

Heel lekker eten en bijpassende wijn. Mooi restaurant.

za 27 april 2019