account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mangerie Weselo

Mangerie Weselo

Welkom in Mangerie Weselo, een leuke plaats om even halt te houden, een adres waar een ver verleden een leuke en nieuwgezinde toekomst krijgt. Het gebouw “hoeve Boerenbril” dateert van 1729 en deed vroeger dienst als pachthoeve onder het norbertijnenbewind van de abdij van Mol-Postel.

De seizoenen en laatste trends laten we niet aan ons voorbij gaan en we zijn dan ook steeds op zoek om jullie op een aangename en verrassende manier te laten kennis maken met onze gerechten.

An en Dieter
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.1

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 9.3/10   Service
  • 8.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

A.

Het was de eerste keer dat we hier kwamen. Het is heel gezellig om te zitten en ook de bediening is heel vriendelijk. Alles wordt vers gemaakt en zonder dat iemand het gevraagd had, was de zaak zo attent geweest om vuurwerk op mijn dessert te plaatsen voor mijn verjaardag. Top 😊

za 23 maart 2019

Melissa Marinelli

Zeer lekker gegeten! Vriendelijke bediening en gezellige zaak om te zitten. Wij komen zeker nog eens terug.

za 16 februari 2019

Patrick Mast

We hebben heel lekker gegeten! Omkadering was top en gezellig, bediening perfect en eten geweldig lekker. TOP 👍

za 16 februari 2019

Maarten Wils

Het was heel lekker en gezellig met live optreden tijdens het valentijnsdiner. Wij hebben ons met 4 super geamuseerd en geweldig lekker gegeten!

do 14 februari 2019