account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Markt XI

Markt XI

Markt XI staat voor een pure keuken met een losse bediening in een eenvoudig kader. Hier ontmoeten traditie en innovatie elkaar.

Als jonge starters willen we u een eerlijke en verfrissende keuken bieden, zonder nonsens. Deze lijn wordt doorgetrokken in de wijnkeuze en het interieur met open keuken.

De chef verkiest om te koken met zoveel mogelijk lokale producten. Toch is hij gefascineerd door verschillende eetculturen, iets wat zich vertaalt op het bord.

Eenvoudigweg welkom

Benny en Katrijn
  • BE-GUSTO
  • Gault&Millau
  • Gault&Millau Discovery Cheque
Stel een vraag
Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.6/10   Service
  • 9.1/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Isabelle Dupont

Alweer top gegeten. Zo'n fijne keuken !!! Er wordt indien mogelijk rekening gehouden met de opmerkingen bij on-line reservaties. Zeer mooie en originele wijnkaart. Verrassende wijnen met een verhaal. Hebben al in een ster restaurant in Antwerpen gegeten waar dit niveau niet gehaald wordt.

za 20 juli 2019

B. uit Adinkerke

top restaurant! zeker een aanrader!

za 20 juli 2019

Marleen Van de voorde

Een hartelijke ontvangst, een mooi en uiterst verzorgd kader en last but not least excellente keuken. Een aanrader!

vr 19 juli 2019

J. uit Brakel

Heel mooie en rustige eetervaring in een mooi panden met vriendelijke bediening . De open keuken is een meerwaarde zodat je de chefs geconcentreerd aan het werk kan zien tijdens hun rustige service. Zelden zoveel aandacht besteed gezien aan de heerlijke desserten..

wo 17 juli 2019