account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Massagesalon In Good Hands

Massagesalon In Good Hands

Bij In Good Hands in Tienen (Vlaams-Brabant) kunt ualtijd op afspraak terecht voor een heerlijke massage om helemaal tot rust te komen en zalig te ontspannen.
Wij werken alleen op afspraak.

Eerst vragen we u om een korte vragenlijst in te vullen over uw huidige en vroegere gezondheidssituatie.
Op basis daarvan kunnen we u een optimale massage bieden.

Voor uw massagesessie brengt de masseur u naar de behandelkamer en laat u plaatsnemen op de comfortabele massagetafel.Er speelt rustgevende muziek en de temperatuur is er aangenaam.

Tijdens de massage bedekt de masseur uw lichaam met handdoeken. Hij weet ook precies hoe hij de stress bij u kan wegnemen. Door u gericht te masseren brengt hij uw lichaam en geest weer in harmonie.
  • Massage
Stel een vraag
Last minutes

Deep tissue massage

voor 1 persoon

ma 22 juli 2019

10:30

Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.8/10   Kwaliteit
  • 9.9/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Gilbert Peetermans

Ik had een nekblokage, heb een afspraak online gemaakt en kon dezelfde dag nog terecht. De masseur kent zijn job. Na een half uur massage kon ik mijn hoofd terug bewegen zonder pijn. Bedankt. De prijs is zeker correct. Ik ga zeker terug. Gilbert.

za 20 juli 2019

Gaby Vanoverschelde

Full body massage was zeer goed.

di 16 juli 2019

Vanessa vogels

Zeer professionele Chinese cupping massage gehad mijn volgende zal Zeker 60 min. Zijn heerlijk gewoon .en een lekkere thee erna👍

ma 15 juli 2019

R. uit Tienen

Zoals de voorbije keren opnieuw een goede, ontspannende en professionele massage. Hij heeft duidelijk kennis van zaken en is altijd heel vriendelijk, beleefd en op en top hygiënisch. Ik ga zeker nog terug.

do 11 juli 2019