account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Massagesalon In Good Hands

Massagesalon In Good Hands

Bij In Good Hands in Tienen (Vlaams-Brabant) kunt ualtijd op afspraak terecht voor een heerlijke massage om helemaal tot rust te komen en zalig te ontspannen.
Wij werken alleen op afspraak.

Eerst vragen we u om een korte vragenlijst in te vullen over uw huidige en vroegere gezondheidssituatie.
Op basis daarvan kunnen we u een optimale massage bieden.

Voor uw massagesessie brengt de masseur u naar de behandelkamer en laat u plaatsnemen op de comfortabele massagetafel.Er speelt rustgevende muziek en de temperatuur is er aangenaam.

Tijdens de massage bedekt de masseur uw lichaam met handdoeken. Hij weet ook precies hoe hij de stress bij u kan wegnemen. Door u gericht te masseren brengt hij uw lichaam en geest weer in harmonie.
  • Massage
Stel een vraag
koop cadeaubon
Last minutes

Relax massage

voor 1 persoon

vr 18 september 2020

10:30

Deep-tissuemassage 60min

voor 1 persoon

vr 18 september 2020

13:00

Back in balance massage

voor 1 persoon

vr 18 september 2020

15:00

Zen massage

voor 1 persoon

vr 18 september 2020

17:00

Beoordelingen

9.5

Gemiddelde score

  • 9.6/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

R. uit Tienen

Steeds zeer professionele en op en top hygiënische massages! Ik ben een zeer tevreden klant en zal opnieuw zeker terugkomen. Na de rustgevende massage krijg je ook de tijd om even wat thee/water/frisdrank te drinken met een chocolaatje :). Alweer bedankt!

za 29 augustus 2020

H. uit Meensel-Kiezegem

Zoals steeds een deugddoende stevige massage! Waleed weet de pijnpunten duidelijk te vinden en te reactiveren. Kan er weer even tegen 😀

ma 17 augustus 2020

Katia Franceschi

Accueil chaleureux et professionnel. Joli salon de massage. Très belle décoration. Personnel attentionné et à l’écoute. Massages excellents. Félicitations. Nous reviendrons .

za 15 augustus 2020

Stefanie Bennett

Keer op keer de beste verzorging van de bovenste plank. Als rugpatiënt en last hebbende van vele spierpijnen ben ik een frequente klant. Waleed weet steeds de pijnpunten te vinden en te behandelen. Ik heb al vaak gezegd dat ze de naam moeten veranderen naar "In GOLDEN Hands".

za 15 augustus 2020