account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Massagesalon In Good Hands

Massagesalon In Good Hands

Bij In Good Hands in Tienen (Vlaams-Brabant) kunt ualtijd op afspraak terecht voor een heerlijke massage om helemaal tot rust te komen en zalig te ontspannen.
Wij werken alleen op afspraak.

Eerst vragen we u om een korte vragenlijst in te vullen over uw huidige en vroegere gezondheidssituatie.
Op basis daarvan kunnen we u een optimale massage bieden.

Voor uw massagesessie brengt de masseur u naar de behandelkamer en laat u plaatsnemen op de comfortabele massagetafel.Er speelt rustgevende muziek en de temperatuur is er aangenaam.

Tijdens de massage bedekt de masseur uw lichaam met handdoeken. Hij weet ook precies hoe hij de stress bij u kan wegnemen. Door u gericht te masseren brengt hij uw lichaam en geest weer in harmonie.
  • Massage
Stel een vraag
Last minutes

Back in balance massage

voor 1 persoon

di 19 november 2019

18:00

Deep-tissuemassage 60min

voor 1 persoon

wo 20 november 2019

11:00

Relax massage

voor 1 persoon

do 21 november 2019

12:00

Deep-tissuemassage 60min

voor 1 persoon

vr 22 november 2019

11:00

Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

B.

Heel professioneel, heel hygiënisch, heel vriendelijk en het heeft me echt goed van de pijn verlost! zeker een aanrader en ik kom nog terug!

do 07 november 2019

Jana Claes

Zalige massage! Een echte aanrader. Met zeer vriendelijk personeel en een kopje thee als aangename afsluiter. Voor herhaling vatbaar.

wo 30 oktober 2019

I. uit Tienen

De massage was andermaal uitstekend. Kennis gemaakt met de relaxatie massage deze was goed maar mag voor mij iets steviger. Heb de volgende keer een sportmassage geboekt en dit was wat ik zocht en nodig had. Nu al verschillende keren geboekt en telkens subliem. Men voelt perfect aan waar de knooppunten zitten. Achteraf een super gevoel. Na de massage telkens een lekkere thee of andere frisdrank aangeboden met versnapering. Super vriendelijk en massage op voorhand bespreekbaar. Hier komt men gewoon terug

di 29 oktober 2019

Luc Van De Broeck

Professionele relaxatie massage in een rustige omgeving. Stipt op tijd en achteraf tijd om met een lekkere thee rustig af te sluiten. Gewoon prima zoals we die hadden gehoopt te krijgen. Zeker voor herhaling vatbaar.

di 29 oktober 2019