account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mavis

Mavis

Na Charlie ‘BIRD’ Parker vonden de eigenaren van BIRD het tijd voor een eerbetoon aan de legendarische Amerikaanse soulzangeres Mavis Staples. In MAVIS herleven de jaren dertig – de warmte maar ook de rauwheid. Het historische pand aan de Westzeedijk is dan ook in de oorspronkelijke staat teruggebracht, met een knipoog naar de luxueuze cruiseschepen, die destijds in het gebied aanmeerden. Stap binnen bij MAVIS en vind een klassieke cocktailbar, een intiem restaurant én een sfeervolle dansvloer.
Kies een van onze wereldgerechten om te delen en geniet van onze perfect geserveerde cocktails, uitstekende bierselectie of een goed glas wijn met vinyl-klassiekers als Stevie Wonder, Ella Fitzgerald en Curtis Mayfield op de achtergrond. Wanneer de avond overgaat in de nacht verandert Mavis in een soulvolle nachtclub waar je in het weekend danst tot in de late uurtjes.
Beoordelingen

8.8

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.8/10   Service
  • 8.4/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

M.

Rotterdam is een topper rijker. Het goede eten gecombineerd met attente persoonlijke service maakt dat ik hier vaker terug wil komen.

za 04 juli 2020

Marilyn Esseboom

Heerlijke spot, service attent en vriendelijk. Het eten (gamba’s, minihamburgers en friet met truffelmayonaise) en de cocktails zijn zeer voor herhaling vatbaar!

za 13 juni 2020

S.

Heerlijk gegeten met een lekkere cocktail erbij! Gezellige sfeer en supervriendelijk personeel!

vr 12 juni 2020