no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards appointment deleted

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • BE-GUSTO
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.5/10   Prijs/kwaliteit

Willy Joossen

Net zoals de vorige keer was alles tip top in orde. Vanaf je de deur open doet tot je ze weer sluit word je verwend met eerste klas bedieni ng, uitstekend bereide en gepresenteerde borden, een wijn om van te genieten en personeel onder de vakkundige leiding van Anuschka dat er alles aan doet om de ervaring optimaal te laten verlopen. Wij gaan zeker terug.

za 21 april 2018

Peter Flikweert

Prachtige gerechten met een dito smaak. Gezellige ambiance en vriendelijk personeel. Een absolute aanrader

vr 20 april 2018

Karel Bruggeman

Alle lof voor smaak, creativiteit, kwaliteit en de schitterende manier van presentatie van de gerechten!!! Ware smaaksensatie! Mooie ambiance en heel attente bediening! Een totale belevenis!!

vr 20 april 2018

Priscilla Lauwen

Het was fantastisch! Een hele belevenis, van het begin tot het eind. Ik raad het iedereen aan.

ma 16 april 2018