account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • BE-GUSTO
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Abraham Jakobsen

Al jaren in de TOP 3 van Zeeland.

ma 18 februari 2019

Luc Despierre

Een belevenis op zich! Elk gerechtje is een smaakbommetje welke op een bijzondere wijze wordt gepresenteerd. Voeg daarbij het goed gekozen wijnarrangement, de professionele doch vriendelijke en aangename bediening en je bezoek aan Meliefste is een voltreffer!

vr 15 februari 2019

I.

MeLiefste is absoluut mijn favoriet. Alles klopt. De smaken, opmaak, inrichting en natuurlijk de vlotte bediening. Het kost wat maar dan heb je ook wat. Een heerlijk avondvullend programma vol smaaksensaties en verrassingen. Aanrader.

za 09 februari 2019

S. uit Huijbergen

De aandacht die ze leggen in het eten én in het contact is hartverwarmend. Een fijne knusse plek om de smaakpapillen te verwennen.

za 09 februari 2019