account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • BE-GUSTO
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

J. uit Edegem

Een wonder wat jullie doen met prachtige producten. Redelijk klassieke ingrediënten die zeer estethisch, smaakvol en met eigenheid op tafel worden gezet. Entrecote Bearnaise vind ik zeer gedurfd dezer dagen als hoofdgerecht. Het was mooi en overheerlijk. Tot de volgende keer!

vr 23 augustus 2019

AGnes Räkers

Prima ontvangst, verrassende smaken en vriendelijk personeel

vr 23 augustus 2019

Hester Branderhorst

Uitstekend restaurant, aardige bediening, alle gangen waren fantastisch.

ma 19 augustus 2019

Koen Victor

Zalig lekkere namiddag beleefd , Het was echt feest ; eten , wijn en contact met de mensen daar top , bedankt team Meliefste ! !

ma 19 augustus 2019