account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Johan Thys

Top producten Top bediening Heel goede sfeer. Vriendelijk en discreet.Mooi interieur en kader

vr 24 januari 2020

B. uit Leuven

Het was fantastisch. Mooie setting. Erg mooie presentatie. Prachtige gerechten. Merci!

ma 20 januari 2020

Tom Van Hout

Van het eerste hapje tot het laatste koffiegarnituur was dit een fantastische culinaire avond! Ik mag zeggen dat ik al wel wat restaurants heb bezocht maar Meliefste staat zonder enige twijfel met stip op nummer 1 en ik ben er vrij zeker van dat het moeilijk zal worden om nog beter te vinden. Bedankt Meliefste voor deze onvergetelijke topavond, jullie zien ons zeker en vast terug.

ma 20 januari 2020

I. uit Heffen

Top restaurant. Heel professionele bediening, heel lekkere gerechten. Prima prijs-kwaliteit

zo 19 januari 2020