account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Raf Menten

Als je op zoek bent naar een top gastronomische beleving dan ben je bij Meliefste aan het juiste adres. Het plaatje klopt van bij het binnekomen tot de afsluiter. Wij zijn fan, doe zo voort

zo 15 maart 2020

André Foriers

Zeer vriendelijk ontvangst, stijlvolle bediening en overheerlijke gerechten. De maître sommelier was top met een zeer uitgebreide wijnkennis. Dit restaurant verdient een veel hogere ranking op de Lekker-lijst en minstens 1 ster in de Michelin gids.

zo 15 maart 2020

Rudi Salaets

Weer superlekker gegeten

za 14 maart 2020

J. uit Bergen op zoom

Heerlijk gegeten, vriendelijk en professioneel personeel. Lekker losjes en niet te stijf allemaal. Super. Spelen goed op de gast in.

vr 13 maart 2020