account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • BE-GUSTO
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Yolanda Luijkx

Ons bezoek aan Meliefste werd onvergetelijk! Een fijn team heeft er ons de hele avond verwend met de allerfijnste, overheerlijkste, creatief bedachte en uiterst origineel gepresenteerde gerechtjes. Stuk voor stuk met de glimlach en een hartelijk woord opgediend in een perfect ritme. De wijnkaart was evenwichtig en origineel. De teamleden hebben passie voor hun vak en dat proef en ervaar je! Bovendien is de prijs heel redelijk voor de aangeboden topkwaliteit. Het restaurant zelf is gezellig ingericht, op een rustgevende locatie aan het Veerse Meer, met privé-parking. Kortom, een fantastische ervaring, waarvoor we met plezier een uurtje rijden. We komen beslist terug! En onze familie en vrienden ook, want we delen ons enthousiasme over Meliefste uiteraard graag! Hartelijk dank en proficiat aan het hele team!

ma 14 oktober 2019

P.

Heerlijk gegeten, een waar genoegen voor het oog, de zintuigen en de smaakpapillen . Altijd weer verrassend wat er op je bord komt. Een aantal uren genieten van een fantastische service.

zo 13 oktober 2019

Edwin Walhout

Top restaurant! Perfecte bediening. Een culinair feestje!

ma 07 oktober 2019

M.

Gewoon doen! FE NO ME NAAL!

ma 07 oktober 2019