account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • BE-GUSTO
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Alexander Jonas

Sehr kreative Küche! Optisch und kulinarisch einfach großartig. Das Ambiente und die Mitarbeiter sind sehr aufmerksam und ausnehmend freundlich. Wir hatten einen fantastischen Abend mit einem wunderbaren Menü. Wir freuen uns schon auf unseren nächsten Besuch! Anja und Alexander

zo 23 september 2018

Steffen Geraedts

Mooi restaurant gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk. De ambiance was rustgevend, de wijn/spijs combinatie was uniek en de bordopmaak subliem. Bedankt Thijs Meliefste en team voor de mooie avond! Jullie verdienen de ster!

zo 23 september 2018

K. uit Schoten

wij gaan altijd super graag naar Meliefste. wij zitten zelf in de branche en weten hoeveel toewijding er in de chef zijn gerechten zit en in de uitstekende service van het personeel. omgeving is top, interieur is modern en gezellig en je voelt de passie voor het eten in elk gerecht. kortom zeker een bezoek waard! wij komen in elk geval telkens terug! dikke pluim voor het hele team. Flavor Major

za 22 september 2018

K. uit Zwijndrecht

fantastisch restaurant: topkeuken, super sympathieke bediening, toplocatie!

vr 21 september 2018