account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • Visrestaurant
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.7/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

W.

Geweldig gegeten, grote klasse, team Meliefste. Fantastische gerechten met sublieme presentatie, zowel gerechten zelf alsook de bediening. “Meliefje, Meliefste, wat wil je nog meer?”

za 08 augustus 2020

Jan Maarten De Roon

Kan niet anders zeggen: uitstekend gegeten in een relaxte sfeer met dito staf. Groot pluspunt voor ons, de juiste snelheid waarmee de gangen werden geserveerd. Ga vooral zo door!

za 08 augustus 2020

Gerrit Tilborghs

Zeer lekker Fantastich

za 08 augustus 2020

K. uit Wichelen

Uitmuntend. Van de eerste tot de laatste seconde genoten. Klasse.

za 08 augustus 2020