account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • Visrestaurant
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.6

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Anita Rasenberg

Heerlijke avond gehad. Persoonlijke, vriendelijke en professionele bediening, de kwaliteit van de gerechten was topklasse. Als kookclub hebben wij hier des te meer waardering voor.

za 21 mei 2022

Diane van Zijl

Echt een belevenis, prachtig opgemaakte borden en super kwaliteit. Smaakexplosies!!!!! Het mooie servies gaf zeker nog een extra dimensie ⭐️ Diane

vr 20 mei 2022

S. uit Halen

Alles was weer top! Van de wijn tot het menu! Wij komen zeker weer terug. Ps.. bedankt voor de kleine attentie, voor de verjaardag van mijn vriend.

za 14 mei 2022

Johan De Pauw

Top van begin tot einde. We komen zeker terug.

za 14 mei 2022