account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Restaurant Meliefste

Restaurant Meliefste

Meliefste is gelegen aan de jachthaven van Wolphaartsdijk, met een prachtig uitzicht over het Veerse meer. Velen kennen deze unieke locatie nog van het oorspronkelijke Veerhuis. Aan deze plek is een gastronomische geschiedenis voorafgegaan, waar Meliefste op voort zal borduren.

Het restaurant heeft een ware metamorfose ondergaan. Het is een nieuwe plek waar gedrevenheid, passie, kennis en liefde voor het vak hand in hand gaan. De omgeving en de seizoenen spelen een belangrijke rol, we laten ons leiden door de natuur en halen hier onze inspiratie uit.

Thijs Meliefste, met jarenlange ervaring in de beste restaurants van Europa, heeft de leiding over de keuken. Anuschka Meliefste is de gastvrouw en zal de gasten verwelkomen. Samen zijn ze blij met iedere gast waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Met restaurant Meliefste staat Wolphaartsdijk weer helemaal op de culinaire landkaart. De kookkunst van Thijs Meliefste is puur en reflecteert de natuur. Dit staat centraal in ons nieuwe restaurant aan het Veerse Meer.
  • € 50 - 100
  • Regionaal
  • Visrestaurant
  • Terrassen
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

9.7

Gemiddelde score

  • 9.9/10   Kwaliteit
  • 9.8/10   Service
  • 9.3/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ellen Van der Baan

Wat was het een geweldige avond. Perfect verzorgd en wat enorm leuk is, is dat naast de gastvrouwen en gastheren de keukenbrigade aan tafel verschijnt om te vertellen over de door hen gemaakte prachtige, zeer smakelijke gerechten te vertellen. Totaal compleet gemaakt door een prachtig wijnarrangement. Echt een topbeleving!! Om trots op te zijn.

za 23 oktober 2021

M. uit Zutendaal

Het was zeer goed, over de hele lijn. Eten, service,… alles. Wij komen zeker en vast terug.

za 23 oktober 2021

C.

Subliem! Wij komen zeker terug!

za 23 oktober 2021

Trauls Schutte

Wat een heerlijke plek om volop te genieten van de ambiance met daarin het heerlijke eten van Thijs en zijn team. Dank jullie wel!

za 23 oktober 2021