account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Meneer

Meneer

GASTRONOMIE BIJ MENEER THUIS

Je wil vrienden, familie, kennissen uitnodigen voor een etentje of een feestje maar je bent op zoek naar de gezelligheid van thuis gecombineerd met een uniek kader?

Geen probleem! Meneer biedt u een huiskamer in Art Nouveau & Art Deco stijl waar je jouw gasten kan verwelkomen. Wij luisteren naar jouw wensen en creëren voor jou een privéfeest en/of etentje op maat!

Ben je op zoek naar een centraal gelegen vergaderruimte waar je kan genieten van alle nodige zorgen en zelfs een aangepaste lunch of diner. Ook hiervoor kan je terecht bij Meneer. Contacteer ons voor meer info.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.5

Gemiddelde score

  • 8.8/10   Kwaliteit
  • 8.9/10   Service
  • 7.9/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

P. uit Wetteren

Voor herhaling vatbaar. Op en top klasse !

zo 18 oktober 2020

Herman Vandevoorde

Ondanks de regenbuien was het in de tipi een gezellige bedoening. Het eten was overheerlijk, de smaken waren in harmonie, de borden waren als schilderijtjes kortom alle grondstoffen waren met respect gebruikt. Het oog en de smaakpapillen werden verwend en dit voor een eerlijke prijs. Een leuke beleving.

zo 30 augustus 2020

Steven Dewulf

Zalige beleving. Mooie setting. Lekker eten em drinken.

za 08 augustus 2020

E. uit Wetteren

Het eten en de sfeer waren super! Zeer lekkere wijn. Een echte ontdekking voor ons. Ook heel vriendelijke bediening, voornaam en professioneel. Een absolute aanrader!

za 25 januari 2020