account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Rooftop Merckt

Rooftop Merckt

Het geluid van de bruisende stad Groningen gecombineerd met fine dining en een adembenemend uitzicht. Bij Rooftop Merckt kiest u voor een beleving op hoog niveau. Een unieke ambiance dankzij het glazen dak van Italiaans ontwerp die jouw ervaring verrijkt met prachtige vergezichten. Wij heten u van harte welkom bij restaurant Rooftop Merckt!
  • WiFi
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9.2

Gemiddelde score

  • 9.7/10   Kwaliteit
  • 9.4/10   Service
  • 8.7/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Michel Vets

Gedurfde combinaties die nooit teleurstellen maar het de sommelier vast niet gemakkelijk maken telkens de gepaste wijn erbij te laten aansluiten. Toch slaagt hij daar perfect in. Een sensatie voor de smaakpapillen in een verbluffend kader. Absolute topper!

wo 25 mei 2022

Frans Köster

Vanavond hebben wij in een stijlvolle ambiance met prachtig uitzicht genoten van de prachtig opgemaakte én smaakvolle gerechten bij Rooftop Merckt. Heerlijke avond met ook mooie wijnen en uitstekende service aan de tafel. Ideaal voor avond genieten in Groningen.

za 21 mei 2022

Sylvia Kemp

Mooie gerechten met lekkere bijpassende wijnen. Goede en vriendelijke bediening. Topavond gehad!

vr 20 mei 2022

R.

Een heerlijke avond. 6 gangen in een prima tempo met daarbij uitstekend passende wijnen. Het team neemt rustig de tijd om bij de tafels te kletsen en onthoudt het als er bijzondere zaken zijn. Dineren op hoog niveau!

vr 20 mei 2022