account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Metro City Kitchen Uptown

Metro City Kitchen Uptown

Restaurant METRO wordt onderverdeeld in METRO – Downtown Deli & METRO Uptown Dining. Downtown Deli is geschikt voor de wat snellere hap wat ontzettend handig is voor gasten die daarna naar het Beatrixtheater, bioscoop, Jaarbeurs ed gaan. Het eten dat in Downtown Deli wordt geserveerd is echter alles behalve simpel. We serveren oa Fruits de mer, waardoor je ondanks de gemaakte plannen snel en een echt uit-eten ervaring krijgt. Uptown Dining kan worden omschreven als fine dining. Het gaat hier om een wat hoger segment met 4/5/6 gangenmenu’s die elke 4 weken wisselen. Of het nou gaat om een belangrijke zakenlunch/diner of een wat luxer en uitgebreid etentje met zn tweetjes, bij Uptown Dining is dit allemaal mogelijk.
Stel een vraag
koop cadeaubon
Beoordelingen

8.7

Gemiddelde score

  • 9.1/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 8.5/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Ulrike van Schaik

Het begon met een superwarm welkom beneden en ook aan tafel, deed iedereen er alles aan, om het ons naar de zin te maken. Goede tijdsplanning. Omdat we ook nog naar de film wilden. Het eten was voortreffelijk, heel divers. Hadden het Chef Special menu en met liefde opgemaakte borden. Voelden ons zeer welkom en komen zeker terug.

za 16 februari 2019

Bianca Miltenburg

Top gegeten, voor herhaling vatbaar.

wo 26 december 2018

Marty Bosman

Wat een topkeuze! Een sfeervol restaurant, centraal gelegen, geweldige service en een heerlijk menu. Waar voor je geld en zeker nog een bezoekje waard!

wo 31 oktober 2018

R.

We hebben een hele gezellige en smakelijke avond gehad .

do 25 oktober 2018