account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Mimosa

Mimosa

Sinds begin 2016 neemt Coeur Catering de uitbating van feestzaal Mimosa ter harte.
Al meer dan tien jaar verzamelt Coeur Catering kennis en ervaring in de cateringwereld, zowel in België als over de landsgrenzen heen. En dat loont: in 2014 werd ons bedrijf uitgeroepen tot derde beste eventcateraar van het land.
Die ervaring willen we graag gebruiken om onze eigen stempel te drukken op Mimosa, mét respect en aandacht voor de geschiedenis van de feestzaal en de regionale authenticiteit. We voelen ons sterk aangesproken door de waarden en troeven van de stad Eeklo. Daarom kiezen we ook opnieuw voor het concept van zondagsrestaurant, waarbij we elke maand een nieuwe lunchmenu voorstellen. Zo zetten we een jarenlange traditie van Mimosa verder.
Mimosa is inmiddels de derde eigen feestlocatie van Coeur Catering, naast Rooftop Top Bar & Restaurant Gaston (Gent) en De feestzaal van Brouwerij Liefmans (Oudenaarde). Buiten deze feestlocaties kan u bij Coeur Catering ook terecht voor de catering van elk type event, privé of corporate.
Stel een vraag