account no notifications friends cow no favorites no search results no appointments no giftcards delete arrow right send calendar

Miyagi & Jones Haarlem

Miyagi & Jones Haarlem

Miyagi & Jones; een nieuw restaurant in Haarlem. Wat kun je verwachten? Een ware smaaksensatie waar de Aziatische en westerse keuken bij elkaar komen. Grof gesneden Angus beef met Thaise curry ernaast.
We tillen de eetbeleving naar een hoog niveau, terwijl de sfeer laagdrempelig blijft. Met voor ieder wat wils: van sushi tot biefstuk. Het eten is Aziatisch en het drinken westers. Denk aan cocktails en dergelijke.
  • WiFi
  • Aziatisch
  • € 25 - 50
  • Terras
Stel een vraag
Beoordelingen

9

Gemiddelde score

  • 9.3/10   Kwaliteit
  • 8.5/10   Service
  • 9.2/10   Prijs/kwaliteit
De volgende beoordelingen zijn een selectie van de zaak.

Debby van der Linden

De pand, personeel, en het eten alles was perfect zeker een aanrader

wo 04 december 2019

T.

Zeker voor een nog zo'n nieuw team, in de keuken en bediening, vond ik het top. Het was nauwelijks merkbaar dat dit de eerste diner-service was. Het eten kwam snel en was echt enorm goed op smaak, het personeel was super vriendelijk en gastvrij en de kaart staat vol leuke gerechten. Een absolute aanrader zijn de coquilles en de ribs! Het leuke aan dit concept is dat de kaart spannend varieert tussen vis, vlees en vega, dus er is voor ieder wat wils. Ook de drankkaart is uitgebreid, de gekoelde sake was heerlijk. Mijn man en ik hebben een erg geslaagde avond gehad en zijn met volle, tevreden buikjes op huis aan gegaan.

wo 04 december 2019

Martijn Terol

Fantastische locatie en een waanzinnig interieur. De gerechten zijn goed qua portie en mooi opgemaakt. De diverse Aziatische landen komen bij elkaar op de kaart. Mooie subtiele smaken en een erg goede kwaliteit van de ingredienten. Een absolute aanrader!

wo 04 december 2019

Britt Segers

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Een hele reis door Azië gemaakt met ingrediënten van top kwaliteit. Ook op het interieur raak je niet zo snel uitgekeken, elk hoekje heeft weer zijn eigen uitstraling en identiteit. Een echte aanwinst voor Haarlem, wij gaan zeker terug!

wo 04 december 2019